Zakelijk

Zakelijke hangmatten met logo. Speciaal ontworpen hangmatten voor de zakelijke klanten. Voor een kerst of relatie geschenk

Rabobank Assen en Noord-Drenthe

Sjoerd Scholten
Sjoerd Scholte
Directievoorzitter
Rabobank Assen en Noord-Drenthe

“Jaarlijks brengen wij aan de intermediairs waarmee we nauw samenwerken een attentie. Dit doen we bewust niet met Kerstmis omdat iedereen dat al doet.

De hangmatten die we hebben rondgebracht zijn zeer goed ontvangen; ludiek, praktisch, creatief, enthousiast en comfortabel. Als bijkomend voordeel wordt er minimaal 1 keer aan ons gedacht op het moment dat de hangmat weer in de boom gehangen wordt.”

10904.rabobank-logo-print
rabobank standalone een rabobank hangmat met banderol. Deze hangmat is zeer lekker om in te luieren.
Rabobank hangmat. Een hangmat die wij aan de rabobank hebben geleverd, helemaal in de huisstijl zodat de werknemers er heerlijk in kunnen liggen.

Countus

Bob Seemann Countus
Bob Seemann Algemeen directeur Countus

Countus kijkt terug op de succesvolle afsluiting van een organisatie breed groei- en ontwikkeltraject.  Na zo’n intensieve periode van inspanning is het goed om te ontspannen. Want ook reflectie draagt bij aan groei van mens en organisatie. Daarin past qua symboliek een hangmat voor onze medewerkers. Extra leuk is dat we de hangmat in onze eigen huiskleuren konden krijgen. Zeker in de aanloop naar de zomervakantie. Want onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en dat kunnen we met zo’n hangmat mooi onderstrepen. Tijd voor groei, tijd voor ontspanning. En na de zomer gaan we er met z’n allen weer lekker tegenaan!

Countus logo. Countus kijkt terug op de succesvolle afsluiting van een organisatie breed groei- en ontwikkeltraject. Na zo’n intensieve periode van inspanning is het goed om te ontspannen.
Countus hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Je kunt heerlijk relaxen in deze hangmat.
Countus hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Je kunt heerlijk relaxen in deze hangmat.

Meander College

image005
John Odinot Rector/Directeur

Anders dan het bedrijfsleven eindigt een cursusjaar in juli. Het afgelopen jaar hebben we mooie onderwijsresultaten behaald. Een mooi moment om onze waardering over te brengen aan medewerkers. Een bedankje en een steuntje in de rug om vooral rust te pakken. Rust nemen om daarna weer uitgerust aan het nieuwe jaar te beginnen.

Dit zomerse product nodigt uit om mee te nemen op vakantie. Maar ook de thuisblijvers hebben iets voor in de tuin of op het balkon.

Meander college logo. Anders dan het bedrijfsleven eindigt een cursusjaar in juli. Het afgelopen jaar hebben we mooie onderwijsresultaten behaald
Meander college hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Je kunt er heerlijk in relaxen.
Meander college hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Als geschenk voor de medewerkers of voor relaties. Je kunt heerlijk in de hangmat liggen.

Almere College

Dirk speelman
Dirk Speelman Voorzitter College van Bestuur

Onze collega’s op de vier locaties hebben het echt verdiend dit jaar. Ze hebben hard gewerkt en het was een bijzonder jaar. We willen graag iedereen bedanken voor de inzet en betrokkenheid. We kozen voor dit Luilak product omdat het uniek is. Op maat gemaakt precies in de kleuren van onze school.

Ook het feit dat La Vecina hiervan profiteert steunen wij natuurlijk van harte.

Almere college logo. Onze collega’s op de vier locaties hebben het echt verdiend dit jaar. Ze hebben hard gewerkt en het was een bijzonder jaar.
Almere College Hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Je kunt heerlijk in deze hangmat relaxen.
Almere College hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Je kunt heerlijk relaxen in deze hangmat.

EY Ernst & Young

Henk Hokse
Henk Hokse Partner

De partners van EY Zwolle zoeken jaarlijks een creatief presentje rond de zomervakantie. Dit jaar was een mooi jaar voor onze regio. Daar zijn we trots op en willen we kort bij stil staan. De symboliek van een hangmat in de kleurtjes van EY paste hier goed bij. De reacties van de collega’s waren positief. We hebben er een foto wedstrijd aan gekoppeld. De leukste vakantiefoto in de hangmat gaan we belonen met een lekkere taart in september.

EY logo. De partners van EY Zwolle zoeken jaarlijks een creatief presentje rond de zomervakantie.
Ey zakelijke hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Je kunt heerlijk relaxen in deze hangmat.
Ernst en Young hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Je kunt heerlijk relaxen in deze hangmat.

de Raadgevers

Leen van Stappen
Leen van Stappen Directeur

De Raadgevers helpt ondernemen, en dat al 25 jaar. Met praktische adviezen en voorspelbare tarieven, via een abonnement structuur. (deraadgevers.nl/abonnementen)

Om onze waardering te uiten geven wij onze 900 abonnees een hangmat cadeau. Zij kunnen na hard werken de tijd nemen om “hard te rusten”, dat begrijpen onze abonnees heel goed. Zij reageren enthousiast op deze geste en melden zelfs spontaan andere ondernemers aan.

Ook wij zelf worden vrolijk van dit prachtige eerlijke product. Dit weggeven maakt ook onze collega’s blij.

De raadgevers logo. De Raadgevers helpt ondernemen, en dat al 25 jaar. Met praktische adviezen en voorspelbare tarieven, via een abonnement structuur.
De Raadgevers hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Je kunt er heerlijk in relaxen.
De Raadgevers hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Je kunt heerlijk in de hangmat relaxen.

Passoa the passion drink

Passoa logo
Dunya Cancuk Marketing manager

Een dergelijk traject met Luilak heeft wat voeten in de aarde. We zijn precies in wat we willen. Het moet goed zijn voor onze klant. Dat vraagt overleg en afstemming. Dat hebben we gewaardeerd in de samenwerking. Een hangmat en Passoa is natuurlijk een goede combinatie. We hebben de hangmatten ingezet bij een marketingactie voor een nieuw te lanceren Passoa drank.

Passoa staat voor genieten en voor de Passoa Luilak hangmat geldt hetzelfde.

Passoa logo. Passoa staat voor genieten en voor de Passoa Luilak hangmat geldt hetzelfde.
Passoa hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Je kunt er heerlijk in relaxen.
Passoa hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Je kunt er heerlijk in relaxen.

Arslan & Ter Wee advocaten

Ali Arslan
Ali Arslan Advocaat

Ons advocatenkantoor is betrokken, bevlogen en strijdlustig. Onder deze drie noemers werken onze advocaten hard. Zij hebben het dus verdiend een presentje te ontvangen. In de zomer nadenken over je werk, je klanten en je eigen professie. Tijd voor bezinning en introspectie. Dat kan prima in onze eigen Arslan en Ter Wee hangmat.

Ook willen wij deze hangmat inzetten om onze klanten en relatie vertrouwen mee te geven. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Arslan & ter Wee logo. Ons advocatenkantoor is betrokken, bevlogen en strijdlustig. Onder deze drie noemers werken onze advocaten hard.
Hangmat Arslan en ter Wee. Een speciaal ontworpen hangmat om de werknemers of relaties te bedanken. Je kunt er heerlijk in relaxen.
Arslan en ter Wee hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat in de kleuren van het bedrijf. Je kunt heerlijk in deze hangmat relaxen.

Rabobank Almere

Marlous Arendshorst
Marlous Arendshorst Directiesecretaresse

Wij kregen de Rabobank hangmat van Luilak in april op ons bureau. We waren er snel uit: dit is het geschenk voor onze collega’s! Origineel, creatief en toepasselijk voor de medewerkers: ze hebben het verdiend.

Naast de hangmat hebben wij ook bevestigingsmateriaal voor de hangmat weggegeven. Een compleet presentje, zodat iedereen hiervan kan gaan genieten.

10904.rabobank-logo-print
Rabobank hangmat. Een speciaal ontworpen hangmat voor de werknemers en relaties. Je kunt heerlijk relaxen in deze hangmat.
Rabobank hangmat. Een hangmat die wij aan de rabobank hebben geleverd, helemaal in de huisstijl zodat de werknemers er heerlijk in kunnen liggen.

Nijwa Groep

Algemeen directeur Nijwa Groep
Algemeen directeur Nijwa Groep

Beweging is het centrale thema voor de Nijwa Groep. Immers zonder transport staat alles stil. Daar werken we hard aan.

We realiseren ons dat hard werken aan mobiliteit niet gaat zonder af en toe stil te staan om ons daarna beter in beweging te kunnen brengen. Vandaar een hangmat voor onze collega’s.

logo-Vis-NG-06
Nijwa Groep
Nijwa groep een zakelijke klant waar wij hangmatten in de huisstijl hebben geleverd. Een leuk geschenk waarin je heerlijk kunt relaxen.

Boersma Tandheelkunde

Johan Boersma Eigenaar Boersma Tandheelkunde
Johan Boersma
Eigenaar Boersma Tandheelkunde.

Wij werken in onze praktijk dagelijks erg hard om onze patiënten te helpen. De kwaliteit van het gebit van onze cliënten staat centraal. Tegelijk realiseren we ons dat het onze medewerkers zijn die dit doen. Daar zijn we onze collega’s dankbaar voor.

Daarnaast zijn het onze partners, de tandartsen, de toeleveranciers, die mede voor het succes zorgen. Beide groepen hebben dus de Boersma en Boersma                           hangmat dik verdiend!

Logo_BenB
Boersma Tandheelkunde
Boersma tandheelkunde een bedrijf waaraan wij hangmatten in de huisstijl hebben geleverd. In een hangmat kun je pas echt tot rust komen.

Medizijn

Rijk Jurg Eigenaar Medizijn
Rijk Jurg Eigenaar Medizijn

Onze medewerkers zijn voor ons van groot belang. Zij zorgen er immers voor dat onze cliënten goed bediend worden. We realiseren ons dat dagelijks.

We hebben dan ook niet getwijfeld om een hangmat voor onze mensen te laten produceren. In onze groen/bruine kleuren van Medizijn Apotheken. Best trots zijn we op onze eigen hangmat, maar vooral op onze fijne collega’s.

medizijn
Medizijn
Medizijn apotheek een zakelijke klant waaraan wij hangmatten hebben geleverd in de huisstijl van het bedrijf.

4de Musketier

Johannes Hoefnagel Executive Director 4e Musketier
Johannes Hoefnagel
Executive Director 4e Musketier

Inspiratie voor ieder mannenhart en golven van gerechtigheid wereldwijd!

Bovenstaande missie was voor ons reden tot het maken van deze hangmat. We zetten ze met veel plezier in tijdens onze karakter weekenden wereld wijd. De mannen en vrouwen die meegedaan hebben, hebben wel een rustmoment verdiend! Daarnaast zijn ze te koop in onze online shop.

4Mlogosmall
Hangmat Musketier. Een leuke en ruime hangmat waarin je heerlijk kunt relaxen.

HetNotarieel

Peter Fijn Het Notarieel
Peter Fijn
Het Notarieel

Samen met mijn collega Dick hebben wij besloten onze collega’s een hangmat cadeau te doen zo vlak voor de zomervakantie. Omdat wij onze medewerkers een moment van rust gunnen. Een uitgeruste medewerker is een gemotiveerde en betrokken medewerker. We zijn erg trots op onze collega’s en hopen ze uitgerust na de vakantie terug te zien.

logo_HN_RGB_NONDROP
Het Notarieel
Hetnotarieel. Een zakelijk bedrijf waaraan wij een hangmat in de huis stijl hebben geleverd. Hun werknemers liggen nu heerlijk in de hangmat.

PPPersoneeldiensten

Peter-Paul Geraeds Eigenaar PP Personeelsdiensten
Peter-Paul Geraeds
Eigenaar PP Personeelsdiensten

Standaard is voor fietsen. Sinds jaar en dag onze eigenwijze slogan.

Een standaard is ook voor een hangmat. En het liefst voor die van ons. Natuurlijk in onze magento kleur.

De hangmatten zetten we in voor onze klanten:

Uw vacature is bij ons in goede handen. Wij zoeken, EN VINDEN uw nieuwe collega. U bent volledig ontzorgt en maken u wakker wanneer de nieuwe collega gevonden is.

logo-2
hangmat zakelijk. Een ruime hangmat waarin je heerlijk in kunt relaxen
Pluripharm een zakelijke klant aan wie wij een hangmat hebben geleverd. Heerlijk genieten in een hangmat in huisstijl

Pluripharm

Rijk Jurg
Rijk Jurg

Wij hebben in het jaar 2014 en 2015 hard gewerkt. Heel hard mag ik wel zeggen. Dankzij onze professionele en betrokken collega’s hebben wij uitstekende resultaten geboekt.Een uitstekende reden om onze medewerkers in de hangmat in het zonnetje te zetten. In onze kleuren van ons logo. Extra koopmotief was dat het kindertehuis La Vecina hiervan meeprofiteert. Ook zij hebben het verdiend.

Pluripharm-Groep
Pluripharm
pluripharm groep. Een zakelijke klant waaraan wij hangmatten hebben geleverd in de huisstijl van Pluripharm groep.

NHA

Met NHA Opleidingen kun je écht overal leren. Thuis in eigen tempo of op de studieplek van je dromen. Om onze klanten dit te laten ervaren, hebben we een actie opgezet waarbij klanten een hangmat kunnen winnen. We maken 300 klanten blij met een relaxte start van de opleiding.

Een beetje rust? Uw medewerkers hebben het verdiend!

Managen is jezelf overbodig maken. Zodat je andere dingen kan doen. In je hangmat liggen bijvoorbeeld.

Managen is ook motiveren en stimuleren van uw mensen. Opzoek naar maximaal rendement. Topprestaties. Na hard werken komt vakantie en ontspanning. Nieuwe energie opdoen.

Zomervakantie.

Geef uw medewerkers met de komst van de zomervakantie een hangmat van de zaak. Voor op de camping of voor in de tuin. Om in te lezen, te slapen of te dromen. Over het werk, de toekomst en de loopbaan. En om uitgerust weer te verschijnen; klaar voor een nieuw seizoen.

Een unieke hangmat in de kleuren van uw bedrijf. Met logo & unieke boodschap:

“Dankzij jouw inspanning hebben wij een fantastisch seizoen achter de rug. Dank je wel! Rust lekker uit en kom uitgerust weer terug.”
Mocht u meer willen weten, André Pranger denkt graag met u mee. Of het nu om 50 of 5.000 Luilakken gaat, hij verzorgt het graag voor u; creativiteit is zijn specialiteit. Mailen kan naar andre.pranger@luilak.nl of bel 06-3000 95 03.

Zij gingen u al voor! Lees de enthousiaste verhalen.

 

Op deze foto zien we Andre Pranger buiten wandelen. Onderweg voor ontspanning. Zakelijke verkoop om hangmatten in de kleuren van je eigen bedrijf en logo te verkopen

Kerstpakket of medewerkersgeschenk

Kerstpakketten nodig? Luilak haar pakketten leveren uitgeruste medewerkers op: u bent bij ons dus aan het juiste adres want het aanbod is enorm! Hangmatten, hangstoelen, noem maar op. Wij hebben royale ervaring in het maken van kerstpakketten of medewerkersgeschenken.

Het meest relaxte relatiegeschenk voor u en uw relaties of medewerkers.

Een kerstpakket dat past bij de uitstraling van uw bedrijf, kunnen we ook voor u verzorgen. Uw persoonlijke boodschap wordt geplaatst in de doos van de hangmat: een origineel kerstpakket dus!

Natuurlijk zijn er vele extra opties mogelijk voor de kerstpakketten. Denk bijvoorbeeld aan bevestigingssets en/of cadeau verpakking.

De afname van onze kerstpakketten zijn minimaal 100 stuks.

Graag helpen we u bij het kopen van een kerstpakket. Belt of mailt u ons voor een afspraak? We informeren u graag over de mogelijkheden rondom onze kerstpakketten. Langskomen mag ook voor een beter beeld en gevoel van het eindresultaat. Mail naar info@luilak.nl of bel 038 – 4250425, (maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur.)

Ook voor de volgende bedrijven mochten wij leveren

10898.tycoHenriette Otten: “Het SAP-project is gelukt”  >> Lees meer
10899.sterArjen van Ster: “Een topmaand hadden we achter de rug!” >> Lees meer
10900.recybemTanja van Meerveld: “Extraatje voor onze Golfdag actie 2010” >> Lees meer
10901.christalFlip van der Kolk: “Een super actie!”  >> Lees meer
10902.getronicsRoland van der Poel en Kees Stigter: “Een teken van waardering.”  >> Lees meer
10903.wensinkLaurens Stigter: “ultiem symbool voor rust na arbeid.”  >> Lees meer
10904.rabobank-logo-printSjoerd Scholte: “ludiek, praktisch, creatief, enthousiast en comfortabel.”  >> Lees meer
10905.deltionDeltion College Zwolle: “alle 1400 hangmatten met logo van ons ROC”  >> Lees meer
10907.besam10906.hiab10908.hollandcasino10909.ing

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.
U helpt niet alleen uzelf, maar ook La Vecina. De kerstpakketten die wij verkopen, komen ten gunste van La Vecina, het kindertehuis in Colombia. Klanten die een kerstpakket krijgen steunen indirect €1 aan La Vecina. Wellicht ten overvloede vermelden we dat kinderarbeid uit den boze is!