Black Friday

Gratis bevestigingsset!

#

Het is Black Friday! Beste hier je hangmat met een gratis bevestigingsset om lekker in te relaxen. Wij helpen je graag met uitzoeken welke hangmat en standaard het beste voor jou is. Neem bijvoorbeeld de “Stars of Heaven”. We zijn geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Onze showroom is makkelijk te bereiken. We hebben parkeerplekken voor de deur en ook ruimte voor fietsen. Heb je vragen die je graag aan de telefoon stelt kan dat ook. Onderaan deze pagina is ons nummer vernoemd. De deur zal tussen onze openingstijden altijd openstaan voor jou. Kom gerust langs!

Wij helpen je graag!

Vraag gerust om advies

#

Laat je adviseren naar een hangmat die bij jou past. Wij hebben een speciale weeftechniek. De“Jacquard” weeftechniek is een weeftechniek die de hangmatten extra sterk en van betere maakt. Even lekker achterover gaan liggen in je hangmat is dus een top idee!

  • #
  • #
  • #

Ontdek jouw hangmat combinatie

Je Stars of Heaven combineren met een standaard? Dit kan met één van onze twee standaards. De “Nautico" en de “Bow”. Wil je hem bevestigen aan de muur of in de bomen? Dit is mogelijk met onze bevestigingsset. Wij helpen je graag bij je keuze. Samen zoeken we naar welke hangmat bij jouw situatie past. Kom gerust langs of klik op de link hieronder.

Stars of Heaven

Relax!
Wij zijn er voor je

Maandag t/m vrijdag
09:00 – 17:00

In de winkel
Luilak – the Relax Company
Baileystraat 18
8013 RV Zwolle

En telefonisch
op 038 42 50 420

Nieuwe bomen
voor hangmatten

Voor elke hangmat die we verkopen, planten we een boom.
Om in de toekomst meer hangmatten in te hangen.