Passie voor luieren Passie voor luieren Afrekenen
  • Eigen productie, eigen import
  • Biologisch katoen
  • Per product €1,- naar kindertehuis La Vecina
betaalmogelijkheden
U bent hier: Home » Luilak

Luilak

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Luilak

Luilak is de enige hangmat en hangstoel verkoper in Nederland die een eigen huismerk heeft. Al meer dan 10 jaar vliegen we naar het zonnige zuiden van Colombia om de leukste hangmatten en hangstoelen mee te nemen naar Nederland. Na vele jaren zoeken hebben we 8 jaar geleden de perfecte partner gevonden voor het produceren van onze hangmatten. Dit bedrijf heeft dezelfde standpunten over het milieu en sociale verantwoordelijkheid als ons.

Eigen hangmatten vanuit Colombia

De Luilak hangmatten en hangstoelen worden speciaal ontworpen en geproduceerd voor luilak. De ontwerpen worden gemaakt door jonge Nederlandse kunstenaars. Dit zorgt ervoor dat onze speciale ontwerpen altijd eigentijds zijnen perfect passen bij de huis en tuin mode in Nederland. Onze hangmatten en hangstoelen worden geproduceerd door een oer Colombiaanse producent. Het bedrijf heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het weven van luxe stoffen. Ook zijn ze milieu en maatschappelijk verantwoord bezig. Ze hergebruiken zoveel mogelijke materialen, hebben hun co2 uitstoot gehalveerd door gebruik te maken van zonne-energie. Daarnaast betalen ze hun medewerkers maar liefst twee keer het minimumloon. Door het kopen van een luilak hangstoel of hangmat ondersteun je een milieu en maatschappelijk verantwoord proces.

Kinder tehuis la vecina

Naast het feit dat Luilak tegen kinder arbeid en uitbuiting is zijn wij hoofdsponsor van het Kinder tehuis La Vecina. La vecina kun je letterlijk vertalen als de buurvrouw. Deze organisatie is opgericht door een Nederlandse stel. Hun doel is het ondersteunen van arme, kansloze en wees kinderen van Cartagena. Zijn verzorgen eten en scholing en onderdak voor deze kinderen. Luilak ondersteunt La vecina. voor elke hangmat die wij verkopen gaat €1 euro naar La Vecina. Zo ondersteun je de kinderen van Cartagena!

hulp bij aankoop

Heb je toch nog hulp nodig bij het kopen van je hangmat, aarzel dan niet ons te mailen of te bellen. We helpen je graag: info@luilak.nl. Je helpt niet alleen jezelf, maar ook La Vecina. De hangmat die je wil kopen komt ten gunste van La Vecina. Het kindertehuis in Colombia. Klanten die een hangmat kopen geven indirect € 1 naar La Vecina. *Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW!

  • Eigen productie, eigen import
  • Biologisch katoen
  • Per product €1,- naar kindertehuis La Vecina