Combi-deals

Profiteer van onze voordelige combi-deals. Schaf jouw favoriete hangmat mét hangmatstandaard of bevestigingsset aan met een leuke korting. Gebruik onze handige tool voor hulp bij het kiezen van jouw ideale combi-deal. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag. Praat met een medewerker via onze chat, mail of bel ons.

Combi-deals

Profiteer van extra korting door gebruik te maken van de combi-deals. De combi-deals bestaan uit jouw favoriete Luilak hangmat met bijbehorende standaard of bevestigingsset. De populaire houten hangmatstandaard Bow is een echte toevoeging aan het meubilair. Kies voor de praktische stalen hangmatstandaard Nautico als je de hangmatstandaard graag meeneemt. Hang je je hangmat liever zelf op? Bekijk dan de combi-deal met bevestigingsset Makkie.

De combi-deals zijn in alle soorten en maten. Hangmatten met een maatvoering van 300 cm x 140 cm, ook wel eenpersoonshangmatten genoemd met bijbehorend standaard. Hangmatten van 350 cm x 160 cm, ook wel tweepersoonshangmatten genoemd met bijbehorend standaard. En hangmatten van 400 cm x 180 cm, ook wel familiehangmatten, met bijbehorend standaard. Vind jouw combinatie in een paar stappen via onze handige tool of lees onze blog.

Van Zuid-Amerika naar Europa

De gehele hangmatten collectie van Luilak is van Europees design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Om het beste van deze twee werelden te combineren gaan we regelmatig langs bij onze vrienden in Zuid-Amerika. De fabriek is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit hangmatten. De speciale weeftechniek maakt de hangmatten extra stevig, comfortabel en stijlvol. Alle Luilak hangmatten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Genieten van de rust vanuit jouw hangmat. Genieten van de mooie wereld om je heen. Dat koesteren wij graag. Van elk product die we verkopen, gaat één euro naar Trees for All. Zij planten nieuwe bomen, waar in de toekomst weer hangmatten aan kunnen hangen.

Relax. We zijn er voor je.

Wij willen graag dat je onbezorgd kan luieren en helpen je hier graag bij. Chat met een van onze medewerkers, stuur ons een mail via info@luilak.nl of bel ons op 038 42 50 420. Bekijk je onze volledige collectie liever in één oogopslag? Bezoek onze winkel in Zwolle. Geef je ons een seintje voordat je komt? Dan staat de koffie en thee voor je klaar!