Hangmat met bevestigingsset

Profiteer van onze voordelige combi-deals. Schaf jouw favoriete hangmat mét bevestigingsset met een leuke korting. Hang je Luilak hangmat gemakkelijk op met bevestigingsset Makkie. Gebruik de bevestigingsset binnen, buiten of mee op vakantie. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag. Praat met ons via onze chat, mail of bel ons.

Combi-deal hangmat met bevestigingsset Makkie

Profiteer van extra korting door gebruik te maken van de combi-deals. De combi-deals bestaan uit jouw favoriete Luilak hangmat met bevestigingsset Makkie. Deze handige tool is makkelijk in gebruik en royaal toepasbaar. Zowel voor binnen als voor buitengebruik. Denk hierbij aan muren, palen, bomen of plafonds. Binnen, buiten of mee op vakantie.

De combi-deals hangmat met bevestigingsset Makkie zijn toepasbaar op alle hangmatten. Alle combinaties vind je op deze pagina. Veel plezier met kiezen.

Van Zuid-Amerika naar Europa

De gehele hangmatten collectie van Luilak is van Europees design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Om het beste van deze twee werelden te combineren gaan we regelmatig langs bij onze vrienden in Zuid-Amerika. De hangmatfabriek is gespecialiseerd in het produceren van onze hoge kwaliteit hangmatten. De speciale weeftechniek maakt de hangmatten extra stevig, comfortabel en stijlvol. Alle Luilak hangmatten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Genieten van de rust vanuit jouw hangmat. Genieten van de mooie wereld om je heen. Dat koesteren wij graag. Van elk product die we verkopen, gaat één euro naar Trees for All. Zij planten nieuwe bomen, waar in de toekomst weer hangmatten tussen kunnen hangen.

Relax. We zijn er voor je.

Wij willen graag dat je onbezorgd kan luieren en helpen je hier graag bij. Ook bij je vragen over de combinatie hangmat met bevestigingsset Makkie. Chat met een van onze medewerkers, stuur ons een mail via info@luilak.nl of bel ons op 038 42 50 420. Bekijk je onze volledige collectie liever in één oogopslag? Bezoek onze winkel in Zwolle. Geef je ons een seintje voordat je komt? Dan staat de koffie en thee voor je klaar!