Hangmat met houten standaard

Profiteer van onze voordelige combi-deals. Schaf jouw favoriete hangmat mét houten standaard met een leuke korting. Je Luilak hangmat met houten standaard staat fantastisch in je tuin, op het terras, bij je zwembad of lekker in het gras. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag. Praat met ons via onze chat, mail of bel ons.

Combi-deal hangmat met houten hangmatstandaard

Profiteer van extra korting door gebruik te maken van de combi-deals. De combi-deals bestaan uit jouw favoriete Luilak hangmat met houten standaard. De populaire houten hangmatstandaard Bow is een echte toevoeging aan je buiten meubilair. Hij is flexibel in en uit elkaar te halen. Hij is sterk, onderhoudsarm (een beetje olie elk jaar) en prachtig in elke tuin.

De combi-deals zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Hangmatten met een maatvoering van 300 cm x 140 cm, ook wel eenpersoonshangmatten genoemd met bijbehorend houten standaard. Hangmatten van 350 cm x 160 cm, ook wel tweepersoonshangmatten genoemd met bijbehorend houten standaard. En hangmatten van 400 cm x 180 cm, ook wel familiehangmatten, met bijbehorend standaard. Alle combinaties hangmat met houten standaard vind je op deze pagina. Veel plezier met kiezen.

Van Zuid-Amerika naar Europa

De gehele hangmatten collectie van Luilak is van Europees design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Om het beste van deze twee werelden te combineren gaan we regelmatig langs bij onze vrienden in Zuid-Amerika. De hangmatfabriek is gespecialiseerd in het produceren van onze hoge kwaliteit hangmatten. De speciale weeftechniek maakt de hangmatten extra stevig, comfortabel en stijlvol. Alle Luilak hangmatten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Genieten van de rust vanuit jouw hangmat. Genieten van de mooie wereld om je heen. Dat koesteren wij graag. Van elk product die we verkopen, gaat één euro naar Trees for All. Zij planten nieuwe bomen, waar in de toekomst weer hangmatten aan kunnen hangen. De houten hangmat standaards zijn afkomstig van FSC gecertificeerd Scandinavisch naaldhout.

Relax. We zijn er voor je.

Wij willen graag dat je onbezorgd kan luieren en helpen je hier graag bij. Ook bij je vragen over de combinatie hangmat met houten standaard. Chat met een van onze medewerkers, stuur ons een mail via info@luilak.nl of bel ons op 038 42 50 420. Bekijk je onze volledige collectie liever in één oogopslag? Bezoek onze winkel in Zwolle. Geef je ons een seintje voordat je komt? Dan staat de koffie en thee voor je klaar!