Hangmatstandaards en ophangen

Betrouwbaar, praktisch én stijlvol je hangmat neerhangen. Bestel een van onze hangmatstandaards of bevestigingsset. Kan je niet kiezen of twijfel je welke maat je nodig hebt? Praat met een medewerker via onze chat, mail of bel ons.

Standaards en bevestiging

Heb je jouw favoriete hangmat gevonden? Het enige dat nog ontbreekt is de bevestiging die bij jou past. Met onze stijlvolle frames maak je van elke ruimte eenvoudig en snel jouw nieuwe lievelingsplekje. Of hang jouw Luilak tussen twee bomen, muren of pergola met onze praktische allround bevestigingsset Makkie.

Onze hangmatstandaards zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De houten hangmatstandaard Bow van ons merk Luilak is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Het natuurlijke materiaal staat prachtig in iedere ruimte. De hangmatstandaard Bow is gemakkelijk te monteren en uitermate geschikt om optimaal te luieren.

Neem je je standaard graag mee op vakantie en geef je de voorkeur aan een stalen hangmatstandaard? Kies dan hangmatstandaard Nautico van het merk La Siesta. Dit praktische frame is razendsnel opgezet en opgeborgen door het intuïtieve PlugTube-systeem. De stalen buizen van standaard Nautico zijn gemakkelijk schoon te houden door de poedercoating.

Jouw perfecte combinatie

Voordat je de hangmatstandaard gaat kopen is het belangrijk om te weten welke maatvoering bij jouw hangmat past. Op deze pagina vind je hoe je hierachter komt. Twijfel je? Neem contact met ons op en wij helpen je met alle liefde!

Profiteer van onze voordelige combi-deals om jouw favoriete hangmat mét hangmatstandaard aan te schaffen met een leuke korting. Hang je je hangmat liever zelf op? Bekijk dan de combi-deal met bevestigingsset Makkie. Vind jouw combinatie in een paar stappen via onze handige tool of lees onze blog.

Relax. We zijn er voor je.

Wij willen graag dat je onbezorgd kan luieren en helpen je hier graag bij. Chat met een van onze medewerkers, stuur ons een mail via info@luilak.nl of bel ons op 038 42 50 420. Bekijk je onze volledige collectie liever in één oogopslag? Bezoek onze winkel in Zwolle. Geef je ons een seintje voordat je komt? Dan staat de koffie en thee voor je klaar!