Hangmat ophangen

Hangmat bevestigingsset Makkie

Heb je jouw favoriete hangmat gevonden? Het enige dat nog ontbreekt is de bevestiging die bij jou past. Hang jouw Luilak hangmat tussen twee bomen, muren of pergola met onze praktische allround bevestigingsset Makkie.

Van Zuid-Amerika naar Europa

De gehele hangmatten collectie van Luilak is van Europees design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Om het beste van deze twee werelden te combineren gaan we regelmatig langs bij onze vrienden in Zuid-Amerika. De fabriek is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit hangmatten. De speciale weeftechniek maakt de hangmatten extra stevig, comfortabel en stijlvol. Alle Luilak hangmatten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.

Genieten van de rust vanuit jouw hangmat. Genieten van de mooie wereld om je heen. Dat koesteren wij graag. Van elk product die we verkopen, gaat één euro naar Trees for All. Zij planten nieuwe bomen, waar in de toekomst weer hangmatten aan kunnen hangen.

Jouw perfecte combinatie

Profiteer van onze voordelige combi-deals om jouw favoriete hangmat mét bevestiging aan te schaffen met een leuke korting. De combi-deal om je eigen hangmat op te hangen. Heb je liever een hangmat standaard?  Vind jouw combinatie in een paar stappen via onze handige tool of lees onze blog.

Relax. We zijn er voor je.

Wij willen graag dat je onbezorgd kan luieren en helpen je hier graag bij. Chat met een van onze medewerkers, stuur ons een mail via info@luilak.nl of bel ons op 038 42 50 420.

Bekijk je onze volledige collectie liever in één oogopslag? Bezoek onze winkel in Zwolle. Geef je ons een seintje voordat je komt? Dan staat de koffie en thee voor je klaar!