Ibiza hangmatten

Met de trendy Ibiza hangmatten waan je je op de mooiste plekken van Ibiza. De hangmatten hebben een uniek Bohemian design en zijn verkrijgbaar in drie maatvoeringen. De praktische maatvoering van 300 cm x 140 cm, de medium maatvoering van 350 cm x 160 cm en de ultieme maatvoering van 400 cm x 180 cm.

Ibiza hangmat van Luilak

Kom tot rust in Bohemian sferen met de stijlvolle Ibiza hangmatten van ons merk Luilak. Verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en in alle maatvoeringen. Door het gave design zijn de hangmatten de grote favoriet uit de collectie. Onbezorgd luieren gegarandeerd!

De Ibiza hangmatten zijn in alle maatvoeringen verkrijgbaar. De praktische maatvoering, ook wel eenpersoonshangmatten genoemd. De medium maatvoering, ook wel tweepersoonshangmatten genoemd. En in de meest ruime en luxe afmeting, ook wel familiehangmatten genoemd. Een tip van ons. Ga er alleen in liggen, ongeacht welke maat je kiest. Hoe ruimer, hoe meer comfort! Wil je meer informatie over de juiste maatvoering? Lees onze blog of neem contact met ons op.

Van Zuid-Amerika naar Europa

De gehele hangmatten collectie van Luilak is van Europees design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Om het beste van deze twee werelden te combineren gaan we regelmatig langs bij onze vrienden in Zuid-Amerika. De fabriek is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit hangmatten. De speciale weeftechniek maakt de hangmatten extra stevig, comfortabel en stijlvol. Alle Luilak hangmatten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.

Genieten van de rust vanuit jouw hangmat. Genieten van de mooie wereld om je heen. Dat koesteren wij graag. Van elke hangmat die we verkopen, gaat één euro naar Trees for All. Zij planten nieuwe bomen, waar in de toekomst weer hangmatten aan kunnen hangen.

Jouw perfecte combinatie

Kies voor de prachtige houten hangmatstandaard Bow of de praktische stalen hangmatstandaard Nautico om jouw hangmat in op te hangen. Profiteer van onze voordelige combi-deals om jouw favoriete hangmat mét hangmatstandaard aan te schaffen met een leuke korting. Hang je je hangmat liever zelf op? Gebruik dan bevestigingsset Makkie. Vind jouw combinatie in een paar stappen via onze handige tool of lees onze blog.

Dezelfde hoogwaardige hangmat maar dan met een ander patroontje? Luilak de sterren van de hemel in de luxe Stars hangmatten, met een afmeting van een familiehangmat. Wieg zachtjes op wereldse klanken met de Sounds hangmatten, met een afmeting van een tweepersoonshangmat. Heb je wat minder ruimte? Relax dan in stijl, ton sur ton in de prachtige Tones, met een afmeting van een eenpersoonshangmat.