Hangmat stalen frame

Met de praktische stalen hangmat frame maak je van elke ruimte eenvoudig jouw favoriete plekje. De standaards is gemakkelijk te monteren en ideaal om mee te nemen. De standaard is verkrijgbaar in drie maatvoeringen die passen bij de maatvoering van jouw hangmat. De standaard van 300 cm lang, de medium van 350 cm en de ultieme van 400 cm lang. Let er goed op dat je de juiste maat standaard kiest voor jouw hangmat.

Stalen hangmat frame

Heb je jouw favoriete hangmat gevonden? Het enige dat nog ontbreekt is de bevestiging die bij jou past. Met onze praktische stalen hangmat frames maak je van elke ruimte eenvoudig en snel jouw nieuwe lievelingsplekje.

Neem je je standaard graag mee op vakantie en geef je de voorkeur aan een stalen hangmatstandaard? Kies dan hangmatstandaard Nautico van het merk La Siesta. Dit praktische frame is razendsnel opgezet en opgeborgen door het intuïtieve PlugTube-systeem. De stalen buizen van standaard Nautico zijn gemakkelijk schoon te houden door de poedercoating.

De hangmatstandaard is verkrijgbaar in drie maten. De standaard 300 is geschikt voor hangmatten met een maatvoering van 300 cm x 140 cm, ook wel eenpersoonshangmatten genoemd. De hangmat standaard 350 is geschikt voor hangmatten van 350 cm x 160 cm, ook wel tweepersoonshangmatten genoemd. De hangmat standaard 400 is geschikt voor hangmatten van 400 cm x 180 cm. Deze worden ook wel familiehangmatten genoemd. Alle opties vind je op deze pagina. Veel plezier met kiezen.

Jouw perfecte combinatie

Voordat je de hangmatstandaard gaat kopen is het belangrijk om te weten welke maatvoering bij jouw hangmat past. Op deze pagina vind je hoe je hierachter komt. Twijfel je? Neem contact met ons op en wij helpen je met alle liefde!

Profiteer van onze voordelige combi-deals om jouw favoriete hangmat mét hangmatstandaard aan te schaffen met een leuke korting. Hang je je hangmat liever zelf op? Bekijk dan de combi-deal met bevestigingsset Makkie. Vind jouw combinatie in een paar stappen via onze handige tool of lees onze blog.

Relax. We zijn er voor je.

Wij willen graag dat je onbezorgd kan luieren en helpen je hier graag bij. Chat met een van onze medewerkers, stuur ons een mail via info@luilak.nl of bel ons op 038 42 50 420.

Bekijk je onze volledige collectie liever in één oogopslag? Bezoek onze winkel in Zwolle. Geef je ons een seintje voordat je komt? Dan staat de koffie en thee voor je klaar!