Christal en Luilak

Christal

Christal en Luilak

Christal is gespecialiseerd in het werven voor goede doelen. Wij zijn een huis van verbinding, met de missie om goed te doen door te werven, met mensen, voor mensen.

Wij hebben passie voor een betere wereld. Vanuit die passie leggen wij namens onze klanten contact met hun achterban. Om die achterban te betrekken en betrokken te houden. Want werving draait om de relatie tussen de donateur en het goede doel. Dat doen we door mensen te informeren, te vragen om steun, te bedanken of om hun mening te vragen. Via de media van deze tijd: telefoon, social media, e-mail, etc. Op een manier die past bij dat goede doel.

Christal over deze actie:

“Christal werkt voor heel veel goede doelen in Nederland. Tegen de zomer van 2005 besloten we deze allemaal te verrassen met een originele Luilak; als dank voor de goede samenwerking. De reacties bleven niet uit: zonder uitzondering was men onder de indruk van dit originele gebaar!

Dus hebben we de actie in het jaar daarop herhaald. Maar nu voor al onze 120 medewerkers. “Geniet van een welverdiende vakantie in deze echte Luilak!”, was de boodschap. Echt een super actie!”

Flip van der Kolk
Directeur Christal Teleservice, Zwolle