De hangmat is toch alleen voor buiten?

Veel mensen denken dat de hangmatten en hangstoelen van Luilak alleen geschikt voor buiten zijn. Niks is minder waar, De hangmatten en hangstoelen van Luilak zijn ook zeker geschikt om binnen op te hangen. Bijvoorbeeld  aan de muur, aan het plafond of simpel weg in één van onze hangmat standaards.

Wat kan ik met mijn hangmat of hangstoel dan?

Nu hoor ik u denken, ‘Een hangmat binnen neemt toch veel ruimte in beslag?’ Het antwoord hierop is nee,  door middel van een hangmat of hangstoel ophang systemen aan de muur of aan het plafond te bevestigen kunt u de hangmat eenvoudig afhalen en opbergen. Het ophang systeem voor hangmatten bestaat uit 2 bevestigingen onderdelen voor aan de muur. Span uw hangmat hier tussen en u bent klaar om lekker te luieren. U zult versteld staan hoe lekker het is om in een Luilak hangstoel TV te kijken of heerlijk te schommelen terwijl u een boek in de hangstoel leest. Het is  Ideaal om niet alleen in de zomer te genieten van uw  product, maar ook kunt u heerlijk in de winter genieten van uw Luilak hangmat of hangstoel.

Habana Hangstoel Lounger nougat. Een vrolijke hangstoel waarin je heerlijk tot rust kunt komen. Je kunt de hangstoel zowel binnen als buiten gebruiken

De hangmat binnen ophangen?

De hangstoelen van Luilak kunt u net zo eenvoudig binnen ophangen als de hangmatten van Luilak. Voor de hangstoel kunt u het ophang systeem aan het plafond bevestigen op zo’n circa 220-240 cm op deze manier u kunt heerlijk schommelen met de voeten aan de grond! Bent u toch bang  dat de hangstoel om zijn as gaat draaien? Dan adviseren wij om de hangstoel te bevestigen aan 2 ophang punten aan het plafond. Een andere optie is om een gespannen veer tussen het ophangpunt en de Luilak hangstoel te bevestigen.

Voor de hangmat heeft u 2 ophang punten nodig aan de muur . Zorg ervoor dat de hangmat boven de grond zweeft op circa 30-40 cm.

Het voordeel om de hangmat of hangstoel binnenshuis op te hangen, is dat u  niet meer afhankelijk bent van het weer. Wat ook niet vergeten mag worden is dat de hangmat of hangstoel eenvoudig op te bergen is, verwijder de hangmat van het ophang systeem om het eenvoudig op te bergen. Bovendien is het natuurlijk vernieuwend en hip. Zo kunt u 24 uur per dag 7 dagen in de week optimaal genieten van uw hangmat of hangstoel.

Hangmat ophangen
Hangstoel 1 ophang punt
Veel mensen denken dat de hangmatten en hangstoelen van Luilak alleen geschikt voor buiten zijn. Niks is minder waar,