De romantische tuin, de musthaves

In het begin van een relatie lijkt het wel vanzelf te gaan, maar later kan het een behoorlijke uitdaging worden; romantiek. Waar we in de eerste maanden van date naar date gaan, zit na een aantal maanden of (hopelijk) jaren de klad er al snel in. We gaan weer over tot de orde van de dag en een avondje quality time in een restaurant is dan waar we het mee moeten doen. Ook leuk, maar niet heel origineel.

Om de romantiek te behouden in een relatie en het daardoor spannend te houden moet je simpelweg een beetje moeite doen. Door te investeren in de juiste tools kun je dit behoorlijk vergemakkelijken. Een romantische tuin creëren is hier één van. Dan hoef je geen eens de deur meer uit om de romantiek te verhogen. Wat jij nodig hebt voor een romantische tuin? Dat leggen we uit in dit blog.

Samen luieren

Wat is er nu lekkerder en romantischer dan samen onder de sterrenhemel liggen fantaseren over de toekomst. Waarin doe je dat nu beter dan in een hangmat? Een tweepersoonshangmat van Luilak is dan ook de nummer één tool die jij nodig hebt voor een romantische tuin. Voordelig, praktisch én stijlvol. Heb je de luxe van een grote tuin met veel bomen? Dan is dat de plek voor de hangmat. Heb je die niet? Dan bestel je gewoon een handige hangmat standaard erbij. Romantiek gegarandeerd.

Samen bubbelen

Een jacuzzi aanschaffen is vandaag de dag veel gangbaarder dan dat het ooit was. Dit komt mede door de doorontwikkeling van de verschillende varianten. Er zijn nu bijvoorbeeld al opblaasbare varianten van zeer goede kwaliteit. Het leuke aan een jacuzzi is dat je het in de winter en zomer kunt gebruiken, gewoon een kwestie van de temperatuur aanpassen. Samen de zonsondergang bewonderen inclusief een glaasje bubbels in een bubbelende jacuzzi. Als dat geen romantiek is?

Licht aan, spot uit

Als je bovenstaande aanvult met de juiste verlichting dan weet je zeker dat jij goed zit. Denk aan lichtsnoeren over de veranda en lichtspotjes verspreid door de hele tuin. Ga niet voor de standaard grote koplampen maar voor stijlvolle lichtjes verspreid over de hele tuin. En nu je toch met de details bezig bent, zorg dan ook meteen voor muziek in de tuin. Dit is ook zeer sfeerverhogend en kan net de juiste toon aanslaan.

Of jouw relatie nu wel een upgrade qua romantiek kan gebruiken, of in de toekomst; met bovenstaande investeringen zit je in ieder geval goed voor de komende jaren. De romantische tuin, eigenlijk zou het voor iedere relatie een verplicht moeten worden.