Luxe familie hangmatten

Heerlijk luieren met het hele gezin...

#

De grootste hangmatten van Luilak

De familie hangmat is de grootste hangmat die er is. De naam ‘familie hangmat’ verraad het al, de hangmat is geschikt voor de hele familie. De hangmat is reuze groot en geschikt voor meerdere personen. Familie hangmatten hebben een draagkracht van maar liefst maximaal 200 kg. De hangmat is dan ook zeer sterk door de vele draagtouwen.

Bekijk onze Stars hangmatten

Met zijn allen heerlijk relaxen!

Samen met je familie of vrienden in de hangmat staat garant voor hartstikke veel lol! Laat de kinderen met elkaar in de familiehangmat relaxen. Er is ruimte genoeg. Een familiehangmat is namelijk 400 centimeter lang en 180 centimeter breed. Op velen manieren kan je in de familiehangmat liggen. Diagonaal, horizontaal en verticaal. Ook samen is dit ideaal.

Luilak hangmatten

Luilak heeft verschillende soorten hangmatten in de collectie. De familie hangmatten van ons merk Luilak zijn de Stars Hangmatten en de Ibiza 400. Door de unieke weeftechniek die wij gebruiken, krijgen de hangmatten een extra stevige structuur. Dit is ideaal voor een grote familie hangmat.

Voordelige combideal

Familie hangmat met standaard

#

De XXL familiehangmat is niet alleen hartstikke fijn om in te relaxen of samen plezier te hebben maar het staat ook nog eens super mooi binnen of in de tuin. Het is mogelijk om de familie hangmat tussen twee bomen, palen of muren te hangen. Mocht deze mogelijkheid er niet zijn, is ook de familie hangmat met standaard verkrijgbaar.

Een familie hangmat met standaard heeft nog een groot voordeel. De hangmat standaard is gemakkelijk te verplaatsen. Naar de zon, naar de schaduw of tijdens het grasmaaien. De familie hangmatten met standaard zijn verkrijgbaar in de houten of stalen versie. Zowel de familie hangmat met houten standaard als de familie hangmat met stalen frame zijn nu te krijgen als combi-deal. Profiteer op deze manier van een mooie korting op de familiehangmat met standaard.

  • #
  • #
  • #

Een familie hangmat voor jezelf

Een familiehangmat is ook zeer geschikt voor grote mensen. Mensen die van hun eigen ruimte om zich heen houden. De hangmatten zijn extra groot en hierdoor extra comfortabel. Door het grote doek is het ideaal om diagonaal in de hangmat te gaan liggen. Wanneer je diagonaal in de familie hangmat ligt, dan wordt de rug en nek het beste ondersteund. Ook wordt de familie hangmat vaak gekozen om in te slapen. Het komt in Europa steeds vaker voor dat mensen hun bed verruilen voor een hangmat. Door het hogere comfort. Vele rugklachten zijn hiermee al opgelost.

Wij vergelijken het alleen liggen in een grote familiehangmat vaak met een bed. Zeg nou zelf, wie vindt het niet fijner om alleen in een groot tweepersoonsbed te liggen in plaats van in een smal eenpersoonsbed. Hier komt de familiehangmat weer van pas!

Vind jouw perfecte hangmat
#

Familie hangmat in de tuin

Een extra tip van Luilak Hangmatten;

Zet de familie hangmat met standaard bij een verjaardag of feestje in de tuin. De kinderen én volwassenen hebben dubbel zo veel lol en het staat hartstikke gezellig als extra meubelstuk in de tuin. De familie hangmat met standaard is een echte eyecatcher in de tuin.