Fine Art Ibiza Collectie

Onze vernieuwde Fine Art Collectie

In onze prachtige Fine Art Ibiza Collectie vind je hangmatten voor 1 persoon, 2 personen, maar ook voor de hele familie. Daarnaast hebben we 2 prachtige hangstoelen in de Fine Art Ibiza Collectie. De basic hangstoel, deze is voor 1 persoon en de lounger voor 2 personen. Voor de mooiste sfeer combineer je de hangmat en hangstoel voor een heerlijk relax plekje. Wat kies jij een hangmat, hangstoel of misschien wel allebei. Natuurlijk is het leuk meerdere producten uit deze serie aan te schaffen. De hangmatten matchen perfect bij de hangstoelen. Ook de lounger en de kleinere variant de hangstoel vormen een mooie combinatie.

De Ibiza collectie is Jacquard geweven en voelt super zacht aan. Hierdoor is de Fine Art Ibiza Collectie erg comfortabel en door het prachtige design is het een sierraad voor uw interieur. De collectie is speciaal ontworpen voor en exclusief verkrijgbaar bij Luilak. Het ontwerp van de Fine Art Ibiza Collectie komt uit Nederland. Het katoen, de productie en de distributie komen uit Colombia. Een mooie samenwerking. Luieren met de hoofdletter L. Luieren, Luilak zit erop! Of beter, ligt erin.

Neem eens een kijkje op de product pagina’s of kom langs in de winkel om de Ibiza Collectie te bekijken en voelen. Voor vragen mag je altijd contact opnemen via info@luilak.nl of 038 425 0420. We helpen je graag 0m een keus te maken uit onze Fine Art Ibiza Collectie. Langskomen kan in onze winkel in Zwolle. We zijn open van maandag tot en met vrijdag aan de Popovstraat 86. Uitproberen is daar mogelijk. Geniet ervan, je hebt het verdiend.