Luilak’s Chocolonely reep

6-repen-incl-pecan-kokos_21832552176_oCrazy about chocolate, Lazy about hammocks

Tony’s Chocolonely is  gek op chocolade en Luilak is het liefst lui in de hangmat. Ons gezamenlijke doel is om mensen te laten genieten. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan. Genieten van een chocolade reep of genieten van het luieren in een hangmat. Waneer we deze twee dingen samenvoegen krijgen we het ultieme geniet moment. Speciaal daarom krijg jij nu bij jouw hangmat een Luilak’s Chocolonely reep.

Tony’s Chocolonely en Luilak

Tony’s Chocolonely koopt haar cacao rechtstreeks in bij de boerencoöperaties waar ze een lange termijn relatie mee hebben. Luilak koopt ook al jaren haar hangmatten in bij de hangmattenboer in Colombia. Net als Tony’s Chocolonely is ook Luilak serieus als het over mensen gaat. Eerlijke handel staat bij ons hoog in het vaandel. Jaarlijks komen wij terug in de fabriek om te controleren of alles goed en eerlijk gebeurt. 100% slaaf en kinderarbeid vrij. Onze hangmatten zijn gemaakt van biologisch katoen. Ook hier vinden we weer een connectie met Tony’s Cholonely die alleen fairtrade producten gebruiken. Verder ondersteunen we het werk van kindertehuis La Vecina. Want deze kinderen willen we een kans op een goede toekomst bieden.

ActievoorwaardenHangmat Fine Art Ibiza XXL. Een vrolijke hangmat waarin je heerlijk tot rust kunt komen. Je kunt de hangmat zowel binnen als buiten gebruiken

Bij jouw bestelling vanaf €35,- krijg je een gratis Luilak’s Chocolonely reep cadeau. We hebben 3 verschillende smaken; oranje (melk, karamel, zeezout) geel (melk nougat) of rood (melk). De actie is geldig onder de 25 graden. Zodra het
warmer is krijgen we smeltgevaar en je wil natuurlijk geen Luilak’s Chocolonely melk in je nieuwe hangmat. Geniet de eerste keer in je hangmat met een heerlijke Luilak Chocolonely reep!