Peter Jan Craanen en Frank van den Hof stellen zich zelf voor.

Onze 2 nieuwe stagiairs stellen zich zelf aan je voor , Peter Jan Craanen en Frank van den Hof.

Peter Jan Craanen

Peter jan craanen onze nieuwe stagiair stelt zichzelf voor vanuit de hangstoel.
Peter Jan Craanen

Hoihoi,

Mijn naam is Peter Jan Craanen, ik ben 20 jaar oud en woon in een prachtig huisje in de Wijk. Op het Deltion College in Zwolle volg ik de opleiding commercieel medewerker. In 2017 hoop ik mijn diploma te halen.

Sinds november mag ik stage lopen bij Luilak. Vanaf dag 1 voelde ik me al helemaal thuis. Logisch want luieren is een van mijn grootste hobby’s en daar mag ik nu de hele dag mee bezig zijn. Wie dacht dat luieren vooral lui zijn is, heeft het mis. Het eerste wat ik heb geleerd: is dat echt goed luieren, eerst hard werken is.

Naast het luieren ben ik graag bij mijn vriendin Sanne. Al vind ik mijn schoonfamilie misschien nog wel leuker. (Zeg dat maar niet tegen Sanne).

Tijdens mijn stage bij Luilak zal ik mij bezig houden met de webshop en de winkel. Graag zou ik jou als klant willen helpen bij al je vragen over luieren, hangmatten of hangstoelen. Voor tips of feedback sta ik open. Vooral van jou als klant kan ik veel leren.

Wil je meer over mij weten? Neem dan eens een kijkje op mijn linkedin profiel. Bellen, mailen of langskomen in de Luilak winkel mag natuurlijk ook altijd.

Joe,

PJ

 

frank van den hof stelt zichzelf voor als de nieuwe stagiair van Luilak.
Frank van den Hof

 

Frank van den Hof

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Frank van den Hof en ben 21 jaar. Bij mijn studie Junior accountmanager op het Deltion te Zwolle zit ik in het laatste jaar. Voor mijzelf en de opleiding loop ik een eindstage bij het bedrijf Luilak BV. Ik woon mijn hele leven al in de parel van Drenthe: Havelte. Hier woon ik samen met mijn ouders en broer. Naast het studeren werk ik bij de plaatselijke supermarkt. In mijn overige vrijetijd ben ik vaak aan het sporten: fitness en voetbal. Ook ga ik naar alle thuis wedstrijden van Sc-Heerenveen.

LUILAK

Vanaf eind januari ben ik werkzaam als stagiair junior accountmanager bij Luilak BV. Naast de gezelligheid is er ook een goedlopende communicatie binnen en buiten het bedrijf. Met de kwalitatief goede en leuke producten die ze aan bieden ga ik bezig. Van de verkoop tot aan het moment dat het de deur uitgaat zal ik je begeleiden naar uw gewenste product. Mocht je een keer langs willen komen staat de koffie klaar.

En wie weet tot dan!
Frank