Same Day Delivery

Vanaf heden is het mogelijk om bij Luilak gebruik te maken van de verzendoptie; ‘ Same Day Delivery ’. In de ochtend een bestelling plaatsen en in de avond al luieren in je nieuwe hangmat of hangstoel.

Hoe werkt Same Day Delivery?

Bij jouw bestelling kies je voor de verzendoptie Same Day Delivery. Vervolgens pakken wij jouw bestelling in. In je mailbox verschijnt een mailtje met onder andere het telefoonnummer van een sportieve bezorg(s)ter. Je kan met deze sportieve bezorger contact houden via Whatsapp. Ben je net bij de supermarkt als de bezorger bij jou langs komt? Geen probleem, stuur een appje en de bezorger komt jouw kant op. Als de fietskoerier bij jou is met je pakketje hoef je alleen nog maar een handtekening te zetten. Vervolgens kun je gaan genieten van je hangmat, hangstoel of ander lui product die je hebt besteld.

Als je de bestelling voor 11:30 hebt geplaatst ontvang je de bestelling dezelfde dag nog. Plaats je de bestelling na 17:00 uur ontvang je het de dag erna. Kijk voor alle regels naar de veel gestelde vragen

Fietskoerier

Als je kiest voor Same Day Delivery ga je niet zomaar luieren. Je mag dan namelijk ook nog eens met een goed gevoel luieren. Als u kiest voor Same Day Delivery wordt je bestelling namelijk bezorgd door een fietskoerier. Op die manier wordt jou pakket op een duurzame manier geleverd en help jij ons mee voor een schonere lucht. Zo is je hangmat, hangstoel of 1 van onze andere producten niet alleen goed voor jou, maar ook goed voor het milieu! Meer informatie over de fietskoeriers vind je hier: https://www.fietskoeriers.nl/over/

Vragen?

Wilt u meer weten over Same Day Delivery? Kijk dan eens tussen de veel gestelde vragen. Staat je vraag daar niet tussen we helpen je graag verder. Mail je vraag naar info@luilak.nl of bel naar 038 42 50 420.