Hangmat 2 personen

Samen luieren in een hangmat voor 2 personen...

#

Luilak hangmat voor 2 personen

Voor een trendy en stevige hangmat voor 2 personen ben je bij Luilak aan het juist adres. Onze hangmat voor 2 personen is royaal groot en daarom ideaal om lekker samen in te liggen. De 2 persoons hangmat is de meest populaire hangmat.

Een hangmat voor 2 personen biedt meer comfort dan een eenpersoonshangmat. Ook als je er slechts in je eentje in ligt. Dit heeft te maken met de afmeting van de tweepersoonshangmat. De hangmat is maar liefst 350 cm lang en 160 cm breed. Doordat de hangmat extra breed is, kan je er diagonaal in liggen. Op deze manier slaat het doek niet om je heen en wordt je rug en nek het beste ondersteund. De meeste hangmat fanaten kiezen daarom de hangmat voor 2 personen.

Bekijk onze soorten hangmatten

Extra stevige hangmat

Extra stevig door een unieke weefstructuur

#

De hangmat voor 2 personen van Luilak zijn de Sounds hangmatten en Ibiza 350. Onze hangmatten voelen extra stevig aan door een unieke weeftechniek die gebruikt worden tijdens de productie. Met deze weeftechniek de patronen van de hangmatten voor 2 personen met twee kleuren, maar drie draden tot de stof geweven. Hiermee krijg je de prachtige kleurencombinaties van bijvoorbeeld de Sounds 350. De unieke weeftechniek is terug te zien in de prachtige kleurrijke patronen van de hangmat voor 2 personen.

De unieke weefstructuur geeft een vertrouwd gevoel als je er samen in ligt. Alle hangmatten van Luilak, waaronder de hangmat 2 personen voelen stevig aan. Ze hebben namelijk een extra dichte stof die geproduceerd is met maar liefst 500 gram garen per vierkante meter. En geloof ons, dat is veel. Test maar eens, je kunt onmogelijk door een Luilak hangmat heen kijken. Dit heet jacquard weven.

  • #
  • #
  • #

2 persoons hangmat met standaard

De hangmat 2 personen zijn perfect om samen in te liggen. De hangmatten hebben namelijk een draagkracht van maar liefst 160 kg. Er zijn verschillende manieren om de hangmatten op te hangen. De eerste manier is aan de hand van allround bevestigingsset Makkie. Voor de hangmat 2 personen, Sounds 350 en Ibiza 350; kies twee stevige bomen, palen of muren uit die op 350 – 370 cm afstand van elkaar staan. Met behulp van de bevestigingsset Makkie is de hangmat voor 2 personen erg gemakkelijk en snel te bevestigen.

De andere veel gekozen optie is een hangmat met standaard. De hangmatstandaards zijn verkrijgbaar in een houten versie en een stalen variant. Beiden hebben als groot voordeel dat ze gemakkelijk in de tuin te verplaatsen zijn. Naar de zon of naar de schaduw. Zo lig je altijd perfect in je hangmat voor 2 personen.

Bekijk onze Sounds hangmatten
#

Combideals

Profiteer van een mooie korting;

Profiteer van een mooie korting door een van onze combideals aan te schaffen. Kies een hangmat 2 personen met bevestigingsset Makkie, een hangmat 2 personen met houten hangmatstandaard of een stalen frame. Bestel je hangmat online of kom langs in onze showroom in Zwolle. Wij helpen je graag. Laat je even weten als je langskomt? Dan staat de koffie klaar.