Home » Hangmat voor de kinderkamer

Hangmat voor de kinderkamer

Haal het beste uit de kinderkamer met een hangmat

Wil je een bijzondere touch toevoegen aan de kinderkamer? Dan is een Luilak hangmat zeker het overwegen waard. Hangmatten creëren niet alleen een leuke sfeer, maar zorgen ook voor ontspanning en rust. Luilak biedt een ruime collectie aan kinderhangmatten aan, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden voor de kamer van jouw kind. In dit artikel bespreken we de voordelen van een hangmat in de kinderkamer, de verschillende kleuren en patronen die Luilak biedt, en geven we tips over het ophangen van de hangmat.

Tones collectie van Luilak

Onze Tones collectie is de ideale oplossing voor een kinderkamer waarin de hangmat de eyecatcher mag zijn. De hangmatten zijn beschikbaar in verschillende patronen en kleuren, waardoor er voor elke smaak wel een passende hangmat is te vinden. Bovendien zijn de hangmatten van Luilak zo zacht en comfortabel dat jouw kinderen er heerlijk in zullen kunnen ontspannen en wegdromen.

De hangmatten van Luilak zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar ook nog eens heel zacht en een lust voor het oog. Bij ons kun je kiezen uit meer dan 200 kleurencombinaties, zodat je altijd een hangmat vindt die past bij de sfeer van jouw kinderkamer. Of je nu gaat voor een felle kleur of juist een rustige kleur, bij Luilak slaag je altijd.

Hangmat ophangen in de kinderkamer

Een hangmat ophangen in de kinderkamer is eenvoudiger dan je denkt. Met de hangmat bevestigingsset Makkie kun je de hangmat in een handomdraai bevestigen aan de muur of het plafond. Zo creëer je een knus plekje waar jouw kinderen zich kunnen terugtrekken en lekker kunnen schommelen. De Makkie bevestigingsset is geschikt voor zowel beton als hout en kan tot wel 200 kg dragen. Zo weet je zeker dat de hangmat stevig hangt en veilig is voor jouw kinderen.

Eenpersoons hangmat Tones of Blueberry met bevestigingsset Makkie

Bezoek de Luilak-winkel in Zwolle

Wil je de hangmatten van Luilak eerst bekijken voordat je een keuze maakt? Dat kan! We beschikken over een eigen winkel in Zwolle waar je de hangmatten kunt bekijken en uitproberen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. In de winkel vind je een groot aantal kleurrijke hangmatten, dus er is genoeg keuze.

Geschikt voor zowel binnen als buiten

Een hangmat is niet alleen geschikt voor binnen in de kinderkamer, maar ook voor buiten. Hang de hangmat op in de tuin of op het balkon en geniet van een heerlijk ontspannen middagje in de zon. De hangmatten van Luilak zijn sterk genoeg om het hele gezin te dragen en zijn bovendien makkelijk op te bergen wanneer je ze niet gebruikt.