Hangmat kopen?

Het vinden van rust in onze 24/7 maatschappij is steeds lastiger. Wanneer had jij voor het laatst een moment van helemaal niets doen? Iedere dag een moment rust pakken helpt je balans te vinden. Het geeft je energie door even te stoppen met multitasken en even je hoofd leeg te maken. PakjeRust in jouw hangmat. Comfortabel liggen, even je ogen dicht, en helemaal niets doen. Laat je gedachtes gaan en geniet van de kleine dingen om je heen. Zie jij je zelf al liggen in jouw hangmat? Hoor je de vogeltjes al fluiten om je heen? Voel je de zachte zonnestralen al op je gezicht? Wij moedigen deze rust momenten aan en helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte hangmat. Je hangmat kopen? Wij geven je graag ons persoonlijke advies.

Al meer dan 15 jaar helpen wij anderen om hun momentje rust zo comfortabel mogelijk te maken. Wij weten als geen ander wat hiervoor nodig is. Bij Luilak ben je aan het juiste adres om jouw ideale hangmat te kopen. Hoogwaardige hangmatten met stijlvolle designs. Bestel jouw Luilak hangmat online in onze webshop. Of bezoek onze winkel in Zwolle. Geef je eens seintje voordat je komt? Dan staat de koffie en thee voor je klaar!

Hangmat Sounds of China (Rood)
Hangmat Sounds of China

Hangmat kopen waar op letten?

Een hangmat kopen? Waar let je dan op? Luilak hangmatten zijn uniek door zijn stevige en zachte stof. De verfijnde Jacquard weeftechniek is gebruikt bij het produceren van de hangmatten. Daarnaast is het design en de kleur van de hangmat van belang. Een hangmat is namelijk een ware toevoeging aan je interieur en tuin. Tot slot is het handig om na te denken waar je jouw hangmat wilt neerhangen voordat je je hangmat koopt. Hang je hem tussen twee bomen in je tuin of liever binnen in je woonkamer? Houdt rekening met de afstand tussen twee ophangpunten bij de keuze van jouw hangmat. Maak het jezelf helemaal gemakkelijk en kies een van onze hangmatstandaards. Dan verplaats jij je hangmat gemakkelijk naar jouw favoriete plek. 

Heb je onze aantrekkelijke hangmatten met standaard al gezien? Profiteer van de mooie kortingen en bespaar tot maar liefst € 29 op een set.


Let’s keep in touch

Blijf op de hoogte van al onze voordelige acties en nieuwste tips om zo fijn mogelijk te relaxen! Volg ons op Facebook en Instagram.