Hangmat met standaard kopen?

Een hangmat standaard is dé musthave bij je hangmat. Een hangmat standaard is praktisch, comfortabel en bovenal een ware toevoeging aan je tuin of balkon. De hangmat standaards zijn gemakkelijk te verplaatsen, zo lig je altijd op jouw favoriete plekje in de tuin. In de zon of de schaduw. Lees voor het kopen van je hangmat met standaard onze tips!

Een hangmat met standaard kopen? Bij Luilak ben je aan het goede adres. Luilak biedt twee soorten hangmat standaards aan in verschillende maten. Een houten hangmat standaard en een stalen frame. Pak je voordeel en koop de hangmat standaard in combinatie met je Luilak hangmat. Wij geven je een mooie korting op deze combi-deal. De hangmat standaard met hangmat koop je online op onze webshop of bezoek onze winkel in Zwolle. Geef je ons een seintje voordat je komt? Dan staat de koffie en thee voor je klaar!

Houten standaard of stalen standaard kopen?

Een groot verschil tussen de houten hangmat standaards en de stalen hangmat frames zijn de looks. De houten hangmat standaard Bow van Luilak heeft een natuurlijke look, daartegenover heeft de stalen hangmat frame Nautico van het merk La Siësta een meer industriële look. De houten hangmat standaard Bow is van hoge kwaliteit sparrenhout. De hangmat standaard is oersterk. De Nautico is ontworpen om mee te nemen, de hangmat standaard is lichter in gewicht en compacter op te bergen. Lees verder voor de beschrijvingen van de twee prachtige hangmat standaards.

Tweepersoons hangmat Sounds of China met houten standaard
Tweepersoons hangmat Sounds of China met stalen frame

Houten hangmat standaard Bow

De houten hangmat standaard Bow van Luilak is gemaakt van hoge kwaliteit, Scandinavisch sparrenhout. Het hout van de hangmat standaards zijn FSC gecertificeerd en afkomstig uit een duurzaam bos. Het is een prachtstuk in je tuin. Met de praktische, op hoogte verstelbare bevestiging hang je je hangmat gemakkelijk op. De hangmat tandaard is voorzien van een simpele montage handleiding. 

Stalen hangmat frame Nautico

De hangmat standaard Nautico van La Siësta is gemaakt van gepoedercoat staal. De standaard is gemakkelijk schoon te houden en snel te monteren en verstellen door het PlugTube steeksysteem. Het opbouwen en afbreken van de standaard is snel mogelijk zonder het gebruik van schroeven of gereedschap. Door de gemakkelijke montage neem je de hangmat standaard Nautico overal mee naar toe waar je wilt.

Let’s keep in touch

Blijf op de hoogte van al onze voordelige acties en nieuwste tips om zo fijn mogelijk te relaxen! Volg ons op Facebook en Instagram.