De Luilak hangmat met standaard

Extra stevig. Extra stijlvol. Extra comfortabel.

#

De Luilak hangmat met standaard is een en al zorgeloos comfort. Allereerst is de hangmatstandaard super makkelijk in elkaar te zetten en bevestig je de hangmat in een handomdraai aan de standaard. Daarnaast kun je de hangmat met standaard heel gemakkelijk verplaatsen. Zo bepaal je zelf waar je jouw hangmat incl standaard neerzet, en kun je elk moment van de dag heerlijk ontspannen in de zon of in de schaduw. Zoek dus maar snel een hangmat met standaard uit waar je jezelf wel in ziet liggen.

  • #

Houten hangmat standaard of metalen hangmat standaard?

Oh jee. Keuzestress? Dat is niet de bedoeling. We helpen je graag een goede afweging voor de aanschaf van de juiste hangmat inclusief standaard te maken. Lees maar rustig verder.

Standaard van hout

Standaard van hout

Kies je voor een hangmat met standaard van hout, dan ga je vooral voor wat extra sfeer. Het mooie design en het gebruik van hout zorgen voor een ultieme hangmatstandaard die een prachtige toevoeging is aan elke tuin en elk terras.

Bekijk alle hangmatten met houten standaard
Standaard van metaal

Standaard van metaal

Kies je voor de hangmat inclusief standaard van metaal, dan ga je vooral voor gemak. Onze metalen hangmatstandaard Nautico van het merk La Siesta is super snel en makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Die kan je dus ook meenemen naar de camping.

Bekijk alle hangmatten met metalen frame
#

Goed voor jou, goed voor de natuur

Natuurlijk wil je bij het aankopen van een hangmat inclusief standaard zeker weten dat je een verantwoorde aankoop doet. Daarom doen wij er alles aan om jouw hangmat met frame zo duurzaam mogelijk te produceren. Zo zijn alle Luilak hangmatten gemaakt van heerlijke zacht 100% biologisch katoen van de baste kwaliteit. Goed voor jou, goed voor de natuur. Net als onze standaard van hout trouwens. Want onze houten hangmat standaard Bow is gemaakt van FSC gecertificeerd Scandinavisch naaldhout. Kan jij lekker zorgeloos luieren.