Hangmat ophangen?

Alles wat je wilt weten over een hangmat ophangen

#

Er zijn diverse manieren om een hangmat op een mooie manier op te hangen, maar niet iedere situatie is natuurlijk gelijk. We hebben daarom de meest gebruikelijke manieren om je hangmat op te hangen uitgelegd op onze website. Maak gebruik van onze handige hangmat bevestigingsset Makkie. In de set zit alles wat je nodig hebt om je hangmat op te hangen en is van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Geen mogelijkheden om uw hangmat op te hangen? Kies voor een hangmat met standaard. Verkrijgbaar met prachtige houten standaard of praktische stalen frame.

Bekijk onze hangmatstandaards

Hangmat bevestigen?

Jouw hangmat aan muur, boom of het plafond

Hangmat ophangen aan een muur

Hangmat ophangen aan een muur

Twee stevige muren zijn ideale punten om een hangmat aan op te hangen. Binnenmuren en buitenmuren zijn beiden uitermate geschikt om tussen te luieren met je hangmat. Makkelijk te demonteren met onze karabijnhaken.

Hangmat ophangen aan muur

Hangmat ophangen aan een boom

Hangmat ophangen aan een boom

Genieten in een hangmat van de eerste zonnestralen in de lente, in je eigen achtertuin of in het park. Een hangmat ophangen aan boom is in een handomdraai gedaan. Sluit je ogen, hoor je de vogeltjes al fluiten?

Hangmat ophangen aan boom

Hangmat ophangen aan een plafond

Hangmat ophangen aan een plafond

Hangmat binnen ophangen? Hang je hangmat aan het plafond en bespaar veel ruimte. Je kunt je hangmat gemakkelijk losklikken om het op te bergen. Onze hangmatten zijn een mooie toevoeging aan je interieur.

Hangmat ophangen aan plafond

#

Combideals

Profiteer van een mooie korting;

Profiteer van een mooie korting door een van onze combideals aan te schaffen. Kies een hangmat met bevestigingsset Makkie of kies voor een hangmat met standaard.

Bestel online of kom langs in onze showroom in Zwolle. Wij helpen je graag. Laat je even weten als je langskomt? Dan staat de koffie klaar.