Hangmat ophangen balkon

In de buitenlucht genieten van een goed boek of een heerlijk dutje? Kies ervoor om je hangmat op te hangen op het balkon. Je kan helemaal zelf je hangmat ophangen. Wij geven je hier de meest handige tips om je hangmat op het balkon te hangen.

De afmeting van de hangmat op je balkon

Een hangmat op het balkon ophangen is erg gemakkelijk, een fluitje van ‘n cent. Voordat je een hangmat kiest is het van belang om je balkon op te meten. De minimale hoogte om je hangmat op een goede manier op te hangen op je balkon is een hoogte van 1,80 meter. Twijfel je hoe hoog de hangmat moet hangen? Hang hem dan wat hoger. Zorg dat je minimaal 40 cm van de grond hangt als je erin ligt.

Naast de hoogte is ook de afstand tussen de muren van belang bij hangmat ophangen balkon. Met name om de juiste hangmat voor jouw balkon te kiezen. De hangmatten zijn verkrijgbaar in 3 afmetingen. De kleinste hangmatten van 300 cm (Tones 300 en Ibiza 300), de hangmatten van 350 cm (Sounds 350 en Ibiza 350) en de grootste van 400 cm (Stars 400 en Ibiza 400). Kies altijd een hangmat die korter is dan de afstand tussen de muren of palen van jouw balkon. Bijvoorbeeld; de afstand tussen de muren van jouw balkon is 330 cm. Kies dan een hangmat van 300 cm. Anders zakt je hangmat te ver door. Houd hier rekening mee als je overweegt een hangmat op het balkon op te hangen.

Bevestiging hangmat ophangen balkon

Om je hangmat gemakkelijk en snel op te hangen op je balkon raden we bevestigingsset Makkie aan. Dit is een allround bevestigingsset met een handige handleiding. Hiermee is het ophangen van je hangmat een eenvoudige klus. In de hangmat bevestigingsset zit onder andere een touw waarmee de laatste afstand tussen de hangmat en de muur is te overbruggen, wanneer deze er is natuurlijk. Daarnaast zitten in de hangmat bevestigingsset Makkie ook karabijnhaken. Hiermee is de hangmat gemakkelijk neer te hangen en op te bergen. De bevestiging blijft hangen aan de muren en de hangmat kan naar binnen.

Profiteer van onze mooie combideals met hangmat bevestigingsset Makkie en heb direct alles in huis voor je hangmat ophangen balkon. Kies de hangmat afmeting en kleur die bij je balkon (interieur) past en pak je rust in je hangmat op het balkon.

Hangmat als toevoeging aan je interieur

Naast het heerlijke luieren op je balkon, staat de hangmat ook nog eens prachtig. Een hangmat ophangen is een ware toevoeging aan je balkon interieur. De combinaties van de kleuren en de designs van onze hangmatten passen bij ieder balkon. Ga voor je eigen interieur stijl. Creëer deze eigen sfeer met een Luilak hangmat. Europees design en Zuid-Amerikaans fabricaat.

Hangmat ophangen balkon – een échte aanrader

Bestel online of kom langs in onze showroom in Zwolle. Laat je even weten als je langskomt? Dan staat de koffie klaar. Mocht je advies willen over je hangmat ophangen op het balkon of vragen hebben over hangmat ophangen balkon, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag. Chat met ons, mail ons via [email protected] of bel ons op 038 42 50 420.