Hangmat ophangen aan muur

Twee stevige muren zijn ideale punten om een hangmat aan op te hangen. Binnenmuren en buitenmuren zijn beiden uitermate geschikt om tussen te luieren met je hangmat. Hangmat ophangen aan muur is in een handomslag gedaan. Gebruik hiervoor onze allround hangmat bevestigingsset Makkie. Met deze set kan je de bevestiging razendsnel in de muren plaatsen. Het grote voordeel van deze set is dat de hangmat gemakkelijk los te klikken is wanneer hij niet gebruikt wordt. Hangt hij buiten? Dan is ons advies om de hangmat s’avonds en bij een regenbui binnen te halen. Op deze wijze blijft de hangmat in de best mogelijke staat. Hangmat ophangen aan muur kan je zelf doen, zorg dat de muren stevig genoeg zijn om ruim het gewicht te dragen. Bij hangmat ophangen aan muur kan je kiezen voor twee muren of één muur en een boom bijvoorbeeld. Op deze manier is er altijd wel een fijne plek te vinden voor het hangmat ophangen aan muur.

Het kiezen van de juiste hangmat

Bij hangmat ophangen aan muur is het van belang dat je de juiste hangmat kiest. Het gaat hier met name om de afmeting van de hangmat. Ons advies is altijd, als het mogelijk is, kies de grootste hangmat. Deze is het meest comfortabel omdat je er diagonaal in kan liggen, ook als je er alleen in ligt! Mocht je al twee muren/bomen in gedachte hebben om hangmat ophangen aan muur, meet dan de afstand tussen de twee bevestigingspunten op. Kies aan de hand hiervan de hangmat die in de totale lengte net korter is. De overige centimeters zijn te overbruggen met het stuk touw uit de hangmat bevestigingsset Makkie. De afmeting van de hangmat is zo van belang bij het hangmat ophangen aan muur omdat een te lange hangmat ten opzichte van je bevestigingspunten, kan leiden tot een onnatuurlijke hangvorm van de hangmat. Mocht je twijfelen over de maat van je hangmat bij hangmat ophangen aan muur, neem contact met ons op. Wij helpen je graag, denken met je mee en geven je advies.

Voordelen hangmat ophangen aan muur

Met deze blog proberen we je te inspireren voor het hangmat ophangen aan muur. Wij zijn namelijk fan! Door de hangmat ophangen aan muur blijf je namelijk enorm flexibel. Mocht de hangmat eens in de weg hangen, binnen of buiten, dan berg je hem gemakkelijk op met de bijgeleverde karabijnhaken uit de hangmat bevestigingsset Makkie. Andersom kan het uiteraard ook; bij het hangmat ophangen aan muur hang je de hangmat razendsnel op. Krijg je bijvoorbeeld onverwachte visite met kinderen, hang de hangmat op en gegarandeerd hebben ze de dag van hun leven. Voor jezelf is het gemakkelijk om even kort te relaxen in de buitenlucht tijdens een drukke dag. Binnen een minuut kan je de hangmat ophangen aan muur. Maar pas op, in een hangmat liggen is verslavend!

Relax! Wij zijn er voor je

Wij willen graag dat je onbezorgd kan luieren en helpen je hier graag bij. Heb je vragen over het kiezen van de ideale hangmat ophangen aan muur of de bevestiging voor het hangmat ophangen aan muur? Chat met een van onze medewerkers, stuur ons een mail via [email protected] of bel ons op 038 42 50 420. Wij helpen je graag bij je hangmat ophangen aan muur!