Home » Hangmat voor binnen

Hangmat voor binnen

Wat is er nu lekkerder om in je hangmat te genieten en niets te doen? Dat is toch pure ontspanning? Pak je rust! En daarvoor hoef je niet eens een tuin te hebben. Het kan prima in je huis. Kortom, lees hier meer om je hangmat binnen op te hangen.

Een hangmat in huis geeft rust. Het is een meubelstuk dat voor ons Europeanen nieuw is, maar voor Zuid-Amerikanen totaal niet. Zij gebruiken de hangmat vooral voor binnen. Immers als het 35 graden of meer is, is een plekje in de schaduw wel zo fijn.

Tweepersoons hangmat Sounds of Mexico van het merk Luilak

De hangmatten van Luilak zijn altijd tweekleurig, jacquard geweven en daarom wat rustiger en meer geschikt om de hangmat binnen op te hangen. Het is een nieuw maar luxe meubelstuk waar je jaren plezier van zal beleven.

Jouw hangmat binnen? Ruimte voldoende?

Veel ruimte heb je niet nodig om voor een hangmat binnen. Een beetje afhankelijk van je woonkamer natuurlijk zijn de meeste hangmatten passend. Neem gerust contact met ons op voor een advies. We denken graag met je mee. Stuur dan ook wat foto’s mee, zodat we kunnen meedenken waar je je hangmat binnen kunt ophangen.

Gaten boren?
Bevestig de hangmat goed. Dit is met een uurtje klaar. Gebruik hiervoor de hangmat bevestigingsset Makkie. Deze universele kit is eenvoudig in het gebruik. De instructies zijn helder en een kind kan de was doen. Je blijft zo ook flexibel; mocht de hangmat voor binnen in de weg hangen ivm een feestje dan neem je deze snel weg met de bijgeleverde karabijnhaken. Na afloop kan je de binnen hangmat weer ophangen in minder dan een minuut tijd.

Ibiza gevoel

Een hangmat binnen geeft je een ‘Ibiza gevoel’. Thuis en vakantie lopen steeds meer door elkaar. De afgelopen corona periode heeft ons dat wel geleerd. Veelal zijn hangmatten te kleurrijk en daarmee ongeschikt voor binnen. Onze tip om voor de binnen hangmat: De Ibiza hangmat. Deze zijn volledig geïnspireerd op het vakantie eiland en het bijpassende gevoel. Luilak heeft ze in vier verschillende kleuren. Mocht je hier meer over willen weten en ze zien, bekijk ons aanbod Ibiza hangmatten.

Hangmat binnen ophangen of op het balkon

Als je een balkon hebt, dan kun je je hangmat natuurlijk ook op het balkon hangen. Het is ook min of meer een hangmat binnen. Het voordeel van een balkon zijn de muren en het plafond om de hangmat te bevestigen. Genieten op het balkon!

Heb je een serre? Dat is uiteraard een ideale plek voor je hangmat. Tenslotte is de slaapkamer geschikt om de hangmat binnen ophangen. Immers slaapt 60% van alle Colombianen dagelijks in een binnen hangmat.

Mocht nou blijken dat je binnen echt geen mogelijkheden hebt om je hangmat op te hangen, bekijk dan ook de mogelijkheden voor een hangmat in de tuin.