Leuke cadeaus voor de woonliefhebber

Een leuk cadeau verzinnen kan een hele uitdaging zijn. We leven immers in een tijd waarin we bijna alles al hebben en als we het niet hebben is het binnen een paar klikken besteld. Het kan dan ook lastig zijn om nog een leuk, origineel en mooi cadeau te geven waar de ontvanger ook nog echt blij mee is. Maar om dan maar te besluiten om niets te geven is ook weer niet de bedoeling. Een beetje cadeau inspiratie is bij veel mensen dan ook welkom. Daarom hier drie tips voor een cadeau voor iemand die van wonen en interieur houdt.

Droge humor

Bloemen zijn altijd een goed cadeau, maar echt origineel zijn ze dan weer niet. Toch koopt iemand niet snel bloemen voor zichzelf, dus is het wel leuk om deze te ontvangen. Maar naast de verse bloemen zijn er tegenwoordig nog meer varianten zoals de droogbloemen. Dit zijn boeketten bloemen die gedroogd zijn en daardoor veel langer meegaan dan standaard bloemen. Naast dat ze dus duurzaam zijn, zijn ze ook nog eens super hip vandaag de dag. Een cliché cadeau in een hip jasje. Perfect cadeau toch?

Voor de luilak

Is de ontvanger altijd druk druk druk? Of is hij juist heel relaxt? In beide gevallen is dit dan een perfect cadeau. We hebben het hier namelijk over de hangmat van Luilak. Dit zijn stijlvolle hangmatten voor een aantrekkelijke prijs en ook nog eens van topkwaliteit. Het leuke aan deze hangmatten is, is dat ze zeer veelzijdig zijn. Je kunt de hangmat ophangen in de woonkamer, speelkamer van de kinderen maar ook op de veranda buiten. Geen bomen in de tuin om hem te bevestigen? Dan is er een handige hangmatstandaard bij te leveren. Een hangmat is altijd een goed cadeau, een relaxte toevoeging aan iedere woning.

Daar zit geen luchtje aan

Een lekkere geur in een interieur is ontzettend belangrijk, dit kan de sfeer echt verhogen. Een huisparfum cadeau geven is dan ook een ontzettend leuk cadeau. Wanneer je de ontvanger niet al te goed kent, geef dan een vrij algemene geur cadeau. Geef geen chemische wierookstokjes maar juist verantwoorde geurkaarsen of een hip interieurparfum cadeau.

Kortom, een origineel cadeau vandaag de dag geven is zeker nog mogelijk. Ga vooral voor de cadeaus waarvan je weet dat iemand het niet snel voor zichzelf zou kopen. Met bovenstaande opties zit je ongetwijfeld goed en doe jij een schot in de (gedroogde?) roos.