Levering en verzendkosten

Levering en verzendkosten

De levering en verzendkosten bij Luilak. We bezorgen al onze artikelen op de aangegeven bezorgdatum, op het door u aangegeven adres. U kunt uw bestelling volgen door middel van de track&trace code die wordt toegezonden via de e-mail. Tijdens de bezorging bekijkt de chauffeur van postNL samen met u of de aflevering naar wens is en vraagt u vervolgens te tekenen voor akkoord. Weigert u het product dan gaat het product retour.

Voor de meeste artikelen geldt bij thuislevering op werkdagen; voor 16.00 uur besteld. Dit geldt echter niet voor alle artikelen. Bij de artikelen wordt op de productpagina de levertijd voor het betreffende artikel aangegeven. Wij en PostNL doen er alles aan om de bestelling op tijd bij jou te leveren. Helaas kan het door onverwachte omstandigheden en/of incidenten buiten onze invloedssferen voorkomen dat wij toch niet op tijd kunnen leveren.

Eventuele extra kosten (betaling, verzending)

Al onze prijzen zijn inclusief BTW, u betaalt dus geen extra btw-kosten over de aangegeven prijs van het product. Verzendkosten binnen Nederland zijn €5,95 euro. Plaatst u een bestelling boven de €25,00 euro, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Tijdens feestdagen kunnen levertijden afwijken.

Retourneren kan kosteloos met uitzondering op de Canoa standaards. Hier zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Voor verdere informatie kunt u ook kijken op onze pagina “veelgestelde vragen”