Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Mijn account

Welkom in de ” Mijn account ” pagina, in deze pagina vindt je de persoonlijk gegevens de bij ons bekend zijn. Deze gegevens heb je doorgeven bij het maken van deze account of bij het plaatsen van een bestelling. U kunt door in te loggen deze gegevens altijd aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld een adres wijziging door voeren. Je kunt in deze pagina ook het account laten verwijderen van ons systeem als je geen gebruik meer wilt maken van een snel bestelling proces.

Wat zijn de voordelen van mijn account?

De voordelen van een account hebben zijn heel simpel. Bij het aanmaken van een account ofwel een profiel hoef je bij jouw volgende bezoek je informatie niet meer op te geven. Het maken van een account is geheel vrijblijvend. Het hebben van een account is niet verplicht om een bestelling te plaatsen. Deze is bedoeld om meer bestel gemak te kunnen bieden bij jouw volgende bestelling.

wat doen jullie met de persoonlijke gegevens in mijn account?

Daar kunnen wij kort over zijn. Met jouw gegevens doen wij, naast het versturen van uw pakketje, helemaal niets. De gegevens worden niet verstrekt aan derden of gebruikt om andere handelingen mee uit te voeren. Jouw gegevens zijn bovendien speciaal beschermd door middel van incryptie. Hierdoor kunnen malafide software uw gegevens niet inzien.

Wij doen onze best om zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met jouw gegevens. Heb je een vermoeden dat iets niet goed is gegaan met de gegevens of heb je vragen over jouw privacy. Stuur dan gerust een email naar: Info@luilak.nl of bel met 038 42 50 420