Home » Moederdag actie

Moederdag actie

Van € 119 nu voor € 99

Speciaal voor moederdag hebben we verschillende hangmatten van de Sounds afgeprijsd. Zodat jij een mooie hangmat cadeau kan doen aan je moeder! Kies hieronder uit de verschillende Sounds met € 20 korting.

Stevig, Zacht en Comfortabel

De hangmatten van Luilak zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en de jacquard weeftechniek maakt de hangmat extra sterk. Hierdoor bent u verzekerd van een hangmat die jarenlang meegaat en uiterst comfortabel is. Het blauw wit design is een echte eye-catcher en zal zeker niet onopgemerkt blijven.

Diverse bevestigingsopties

Naast de prachtige uitstraling, bieden de hangmatten van Luilak ook verschillende opties voor bevestiging. Zo kunt u kiezen voor een houten standaard, stalen frame of bevestigingsset. Dit maakt de hangmat eenvoudig en snel op te hangen, zodat u direct kunt genieten van een heerlijke ontspanning.

Bekijk de afgeprijsde hangmatten online of in onze winkel

Bekijk diverse hangmatten uit de Sounds collectie die speciaal zijn afgeprijsd voor moederdag. Of bezoek onze hangmat winkel in Zwolle om de hangmat te bekijken en te testen, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte hangmat!

Hieronder alle hangmatten.