La vecina

 La Vecina is een kindertehuis en biedt kinderen onderdak, onderwijs, eten en verzorging. Ondersteun het kindertehuis! Koop je hangmat bij Luilak.

Luilak steunt kindertehuis in Colombia

Het Kinderen van La vecina op schoolLa vecina Logokindertehuis La Vecina staat in Cartagena, Colombia. Dit is vlak bij een fabriek waar Luilak een deel van de hangmatten en hangstoelen ophaalt.

Stichting La Vecina is in 2005 opgericht om een positieve bijdrage te leveren aan de levensomstandigheden van kansarme kinderen in de Cartagena. De stichting zorgt voor de financiële middelen die nodig zijn voor de verwezenlijking van de uitvoering van de projecten die zij aangaat met haar Colombiaanse partnerorganisatie Fundación La Vecina. In eerste instantie had dit betrekking op de realisatie van een basisschoolprogramma dat -met klasjes van maximaal 15 kinderen- specifiek is gericht op kansarme kinderen met een leerachterstand. Door de jaren heen heeft de stichting haar hulp kunnen uitbreiden en heeft zij ook psychosociale ondersteuning, medische ondersteuning en ouderondersteuning kunnen geven.

In dit huis wonen enkele tientallen kinderen die zo een nieuwe toekomst krijgen. Weeskindertjes, of kindjes van ouders met drugs- en of  alcoholproblemen. Luilak draagt La Vecina een warm hart toe.

kinderen van La vecina op luilak hangmat

Blije kinderen dankzij La vecina

Voor elke verkochte hangmat of hangstoel, maakt Luilak 1 euro over aan La Vecina. Op die manier draagt u dus indirect ook bij aan het welzijn van deze kinderen!