Het is Pasen!

Genieten van Pasen in je hangmat

#

Het is Pasen! Kom gerust bij ons langs op deze leuke dag. Wij helpen je graag met uitzoeken welke hangmat het beste voor jou is. We zijn geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Onze showroom is makkelijk te bereiken. We hebben parkeerplaatsen voor de deur en ook is er ruimte voor fietsen. De deur zal tussen onze openingstijden altijd openstaan voor jou. Kom gezellig langs!

Speciaal voor de Paasdagen hebben een bijpassende hangmat Stars of Olympus', maar bekijk ook gerust eens onze andere Starts hangmatten.

Bekijk onze Stars hangmatten

Laat je adviseren

Wij helpen je graag

#

Laat je adviseren naar een hangmat die bij jou past. Wij hanteren een speciale weeftechniek. Door onze “Jacquard” weeftechniek zijn onze hangmatten extra sterk en van betere kwaliteit. Een goeie hangmat om in te luieren dus!

  • #
  • #
  • #

Ontdek jouw hangmat combinatie

Kies voor een hangmat met één van onze twee standaards. De houten “Bow” standaard en de stalen “Nautico” standaard. En bij bevestiging mogelijkheden kun je altijd onze bevestigingsset bestellen. Wij helpen je graag bij je keuze. Samen zoeken we naar welke hangmat bij jouw situatie past. Kom gerust langs, bel ons op of klik op de link hieronder die gaat naar deze mooie hangmat.

Hangmat Stars of Olympus