Wilt u meer informatie?    Bel ons op: 0384250420

Uw medewerkers komen uitgerust terug na de vakantie met dit PakjeRust

In de
kleuren van uw
organisatie.
#

"Wij hebben alle ruim 1000 medewerkers deze hangmat gegeven vlak voor de vakantie. Het belang van tijdig uitrusten en niets doen, wilden we onderstrepen. Wij kozen voor deze royale familie hangmat zodat iedereen in het gezin ervan kan genieten!"

- Laurens Stigter, algemeen directeur Wensink

Onze super snelle tijden vragen veel van ons. De druk die we ervaren en het aantal prikkels dat we ontvangen zijn enorm. Ook de komende periode zal dit verder toenemen. Stress tot gevolg hebbend. Rust, ontspanning of “niets doen” lijkt voor velen onmogelijk of moeilijk te vinden. Toch staat ‘t belang van tijdig rust nemen, van “niets doen” niet ter discussie.

Maar hoe dan?

Vanaf vandaag bieden we onze klanten een PakjeRust, zoveel meer dan een hangmat alleen. Dat doen we voor de zakelijke markt. Een PakjeRust voor de medewerkers die het verdiend hebben. Een hangmat in de kleuren van je eigen organisatie. Directies en Bestuurders van scholen en instellingen “zien, horen en waarderen” met dit PakjeRust de medewerkers en gunnen de medewerkers de rust. De zomervakantie vakantie bijvoorbeeld is een uitgelezen moment hiervoor.

(Bovendien fiscaal aantrekkelijk, want niet in de werkkosten regeling maar onder de post opleidingen. Bel ons voor meer informatie, of lees hieronder verder)

PakjeRust in het kort

PakjeRust op een rijtje:

Duurzame inzetbaarheid van personeel!

 • Medewerkers worden gezien, gehoord en gewaardeerd.
 • Vlak voor de zomervakantie of als kerstgeschenk een PakjeRust” voor iedereen.
 • Alle medewerkers een hangmat in de kleuren van uw organisatie”
 • Niet alleen voor de medewerker, maar ook voor het gezin achter de medewerker
 • Boekhoudkundig onder ‘opleidingen’ niet onder ‘werkkostenregeling’
 • E-learning Pak Je Rust over nut en noodzaak van tijdig terugschakelen
 • Van 100 tot 5000 stuks
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • eerlijk salaris fabrieksarbeiders
 • Biologisch katoen
 • € 1 voor elke hangmat voor het kindertehuis in Colombia
 • Voor binnen en voor buiten, op de camping of achtertuin, balkon of (slaap)kamer

Rabobank vindt het belangrijk goed voor haar medewerkers te zorgen. Daarom voor alle 230 medewerkers een hangmat vlak voor de zomervakantie
- Sjoerd Scholte, Directeur Rabobank Apeldoorn

Hangmat

Hoe werkt PakjeRust in drie stappen.

Om het maximale rendement uit PakjeRust te halen en de laagste investering te realiseren.

Aanmelden

1. Volg de cursus 'Pak je rust'

Meld je bedrijf, organisatie, school of gemeente aan. Doe dat tijdig! Onze kwaliteitshangmatten komen uit Colombia en gaan met een verzamel container naar Nederland. Dat maakt PakjeRust betaalbaar. Minimale afname is 100 stuks.

E-Learning PakjeRust

2. E-learning Pak Je Rust

De e-learning Pak Je Rust komt online op je eigen site of desgewenst op de site van Luilak. Iedereen krijgt daar een inlog en wachtwoord om de cursus te doorlopen (ongeveer 2 uur).

Luilak PakjeRust

3. PakjeRust

Na de e-learning is het uitdeel moment voor de medewerkers: ze hebben het verdiend. Een PakjeRust

En zo ziet PakjeRust eruit.

De fotos hieronder laten zien hoe Wensink Automotive haar medewerkers een PakjeRust gaf. De doos is helemaal Luilak met uitleg over de hangmat zelf. Hoe lig je erin? Waarom is rust belangrijk? Tips and trics, weetjes en hergebruik van de doos. De wikkel is op maat gemaakt voor onze opdrachtgever, Wensink in dit geval. De hangmat is donkerblauw. Exact de donkerblauwe kleur van het logo van Wensink.

#
#
#
#

Actie!

Laten we elkaar bellen, een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn bereikbaar op 038-4250420.

Of laat uw gegevens achter en wij bellen u!

"Fantastisch! De hangmat triggert het personeel om de cursus te doorlopen."
- Lia Zwaan, Voorzitter College van Bestuur

Trots zijn we op onderstaande opdrachtgevers!

De aantallen varieerden van 100 tot 5000.

Hangmat Wensink

Wensink

Aantal: 1000 stuks

"Wij hebben alle ruim 1000 medewerkers deze hangmat gegeven vlak voor de vakantie. Het belang van tijdig uitrusten en niets doen, willen we hiermee onderstrepen. Wij kozen voor deze royale familie hangmat zodat iedereen in het gezin ervan kan genieten! Ik raad Luilak van harte aan bij andere (dealer) bedrijven en organisaties!"

‐ Laurens Stigter, Algemeen Directeur Wensink Automotive

Hangmat Rabobank

Rabobank

Aantal: 250, 200 en 325 stuks

"Rabobank vindt het belangrijk goed voor haar medewerkers te zorgen. Daarom voor alle 230 medewerkers een hangmat vlak voor de zomervakantie."

‐ Sjoerd Scholte, Directeur Rabobank Apeldoorn

Hangmat Ernst & Young

EY Ernst & Young

Aantal: 650, 225 en 175 stuks

"De partners van EY Zwolle zoeken jaarlijks een creatief presentje rond de zomervakantie. Dit jaar was een mooi jaar voor onze regio. Daar zijn we trots op en willen we kort bij stil staan. De symboliek van een hangmat in de kleurtjes van EY paste hier goed bij. De reacties van de collega’s waren positief. We hebben er een foto wedstrijd aan gekoppeld. De leukste vakantiefoto in de hangmat gaan we belonen met een lekkere taart in september. Ook bij EY kwam van het een het ander. Andere regio’s deden ook mee in de jaren die volgden."

‐ Henk Hokse, Partner EY Zwolle

Hangmat Countus

Countus

Aantal: 500 stuks

"Countus kijkt terug op de succesvolle afsluiting van een organisatie breed groei- en ontwikkeltraject. Na zo’n intensieve periode van inspanning is het goed om te ontspannen. Want ook reflectie draagt bij aan groei van mens en organisatie. Daarin past qua symboliek een hangmat voor onze medewerkers. Extra leuk is dat we de hangmat in onze eigen huiskleuren konden krijgen. Zeker in de aanloop naar de zomervakantie. Want onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en dat kunnen we met zo’n hangmat mooi onderstrepen. Tijd voor groei, tijd voor ontspanning. En na de zomer gaan we er met z’n allen weer lekker tegenaan!"

‐ Bob Seeman, Algemeen directeur Countus

Hangmat Meander College

Meander College

Aantal: 500 stuks

"Anders dan het bedrijfsleven eindigt een cursusjaar in juli. Het afgelopen jaar hebben we mooie onderwijsresultaten behaald. Een mooi moment om onze waardering over te brengen aan medewerkers. Een bedankje en een steuntje in de rug om vooral rust te pakken. Rust nemen om daarna weer uitgerust aan het nieuwe jaar te beginnen."

Hangmat Almere college

Almere College

Aantal: 370 stuks, 4 locaties

"Dit zomerse product nodigt uit om mee te nemen op vakantie. Maar ook de thuisblijvers hebben iets voor in de tuin of op het balkon.

Onze collega’s op de vier locaties hebben het echt verdiend dit jaar. Ze hebben hard gewerkt en het was een bijzonder jaar. We willen graag iedereen bedanken voor de inzet en betrokkenheid. We kozen voor dit Luilak product omdat het uniek is. Op maat gemaakt precies in de kleuren van onze school."

‐ Dirk Speelman, Voorzitter College van Bestuur

Over Luilak.nl

Wij leven hangmatten. Het PakjeRust concept is bedacht door André Pranger. Organisatieadvies is zijn achtergrond. HRM is zijn specialiteit. Hij is een creatief denker gericht op duurzame inzetbaarheid van personeel.

Hij denkt graag mee over hoe dit concept past in uw organisatie doelstellingen.

Neem vandaag nog contact op met André. Zijn nummer is: 06 30009503.

Wilt u uw medewerkers verassen met een pakketje 'Pakjerust'?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor uw klaar en helpen u graag.

Telefonisch bereikbaar op: 0384250420