Relatiegeschenken

Ze hebben het verdiend!

Relatiegeschenken?

Luilak beloont met alle plezier uw relaties. Mede dankzij hun inspanningen zal u mooie resultaten geboekt hebben, en daarom presenteert Luilak nu de:

persoonlijke Luilak hangmat inclusief eigen logo

Wij zijn in staat al uw relaties te voorzien van een eigen, persoonlijke hangmat met eigen logo. En zeg nou eerlijk, wat is er nou beter dan een persoonlijke hangmat cadeau geven, waar je je relaties gelukkig mee maakt?

Mocht u meer willen weten, denkt André Pranger graag met u mee. Of het nu om 50 of 5000 Luilakken gaat, hij verzorgt het graag voor u; creativiteit is zijn specialiteit. Mailen kan naar andre.pranger@luilak.nl of bel 06 – 3000 95 03. Graag komt André langs om met u mee te denken!


 Zij gingen u al voor! Lees de enthousiaste verhalen.

10898.tycoHenriette Otten: “Het SAP-project is gelukt”  >> Lees meer
10899.sterArjen van Ster: “Een topmaand hadden we achter de rug!” >> Lees meer
10900.recybemTanja van Meerveld: “Extraatje voor onze Golfdag actie 2010” >> Lees meer
10901.christalFlip van der Kolk: “Een super actie!”  >> Lees meer
10902.getronicsRoland van der Poel en Kees Stigter: “Een teken van waardering.”  >> Lees meer
10903.wensinkLaurens Stigter: “ultiem symbool voor rust na arbeid.”  >> Lees meer
10904.rabobank-logo-printSjoerd Scholte: “ludiek, praktisch, creatief, enthousiast en comfortabel.”  >> Lees meer
10905.deltionDeltion College Zwolle: “alle 1400 hangmatten met logo van ons ROC”  >> Lees meer

  ook voor de volgende bedrijven hebben wij geleverd:

10907.besam10906.hiab10908.hollandcasino10909.ing

 

Relatiegeschenken

Bij Luilak relatiegeschenken kopen levert uitgeruste relaties op. U bent bij Luilak aan het juiste adres. Het aanbod van relatiegeschenken is enorm en daarnaast hebben wij royale ervaring in het maken van relatiegeschenken.

Het meest relaxte relatiegeschenk voor u en uw relaties of medewerkers

Een relatiegeschenk die past bij de uitstraling van uw bedrijf, kunnen we ook voor u verzorgen. Op basis van uw huisstijl en logo produceert Luilak een gepersonaliseerde hangmat geheel in de stijl van uw bedrijf. Uw persoonlijke boodschap wordt geplaatst op de wikkel van de hangmat: een origineel relatiegeschenk. Daarnaast zijn er extra opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan bevestigingssets en/of cadeau verpakking.

De afname van relatiegeschenken zijn minimaal 100 stuks. Wij verzoeken u vriendelijk rekening te houden met een langere levertijd, omdat de productie plaatsvindt in Colombia.

Graag helpen we u bij het kopen van een relatiegeschenk. Bel 0900 – 235 584 525 (€1 per gesprek) (maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur) of mail info@luilak.nl

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
U helpt niet alleen uzelf, maar ook La Vecina. De relatiegeschenken die u gaat kopen, komen ten gunste van La Vecina, het kindertehuis in Colombia. Klanten die een relatiegeschenk krijgen geven indirect €1 aan La Vecina. Natuurlijk is kinderarbeid uit den boze.