Sets voor Vaderdag

De sets voor Vaderdag vind u hier. Deze sets zijn special ontworpen voor de bekende verschillende soorten vaders. Je kunt via deze pagina de perfecte combinatie vinden voor jou vader. Alle sets zijn zorgvuldig samengesteld door onze hangmat-specialisten. Dus verdient jou vader extra ontspanning na zijn inspanningen? Gun hem dan 1 van deze mooie sets. Veel mensen onderschatten hoeveel energie het kost om een goede vader te zijn, en zelf gaat die het nooit toegeven dat die even rust nodig heeft, maar met een van de mooie sets voor Vaderdag moet die wel even relaxen!

De Ontspanner

De ontspanner is al echte kenner als het aankomt op lekker niks doen. Deze vader hangt graag in een hangmat terwijl de BBQ warm word of vuurkorf staat branden. Deze set komt met een mooie Neptunostandaard, waardoor die geen moeite hoeft te doen om hem ergens op de hangen. Relax binnen enkele minuten met deze vaderdag set.

Currambera hangmat met Neptuno standaard. Een leuke en vrolijke hangmat waarin je heerlijk kunt relaxen. Je kunt de hangmat met standaard binnen en buiten gebruiken.

De Klusser

De klusser is een specialist in het oplossen van alle problemen in en om het huis. Deze prachtige set komt niet met een standaard, maar wel met de ‘Makkie’. Met deze bevestingingsset en de handigheid van je vader bent je gegarandeerd om binnen no-time lekker samen te hangen.

De Supervader

Is jou vader de sterkste van iedereen? En kan die ook nog eens goed koken? Dan heb jij een echte supervader. Maar ook je supervader verdient wel eens een beetje rust, en dat kan jij hem schenken met deze prachtige supervader set. Deze set bevat de mooie Copa. En als je vader hem niet wil gebruiken om in te relaxen, kan die hem altijd nog als cape gebruiken, dan is die een echte supervader!

Hangmat Copa met Neptuno standaard. Een ruime hangmat met een makkelijk op te bergen standaard. Je kunt de hangmat met standaard binnen en buiten gebruiken. Heerlijk tot rust komen doe je in deze hangmat.