Start zomervakantie

relaxed in je hangmat de zomervakantie in

#

Start van de zomervakantie! Kom nu gerust bij ons voordat je alweer halverwege in de zomervakantie bent en laat je adviseren. Wij helpen je graag met uitzoeken welke hangmat en standaard het beste voor jou is in deze warme tijd. Kies bijvoorbeeld voor de “Ibiza Original”. Een zomerse hangmat!

Eerst even die hangmat uitproberen? Of toch even met eigen ogen zien of je écht niet door die dikke stof heen kunt kijken? Kom langs bij de Luilak in Zwolle, dé hangmattenwinkel van Nederland!

Bij onze showroom in Zwolle zijn genoeg parkeerplekken direct voor de deur beschikbaar maar je bent ook altijd op de fiets welkom. Het mooie weer komt er tot slotte ook weer aan! De deur zal tussen onze openingstijden altijd openstaan voor jou. Kom gerust langs! We zijn geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Bekijk onze hangmatten

Laat je adviseren

Wij helpen je graag

#

Laat je adviseren naar een hangmat die bij jou past. Wij hanteren een speciale weeftechniek. Door onze “Jacquard” weeftechniek zijn onze hangmatten extra sterk en van betere kwaliteit. Een goeie hangmat om in te luieren dus!

  • #
  • #
  • #

Ontdek jouw hangmat combinatie

Heb je problemen met de website, vragen of andere moeilijkheden? Bel ons dan gerust via ons nummer hier beneden. Wij zijn er om jullie te helpen en adviezen te geven!

Telefoon: 038 24 50 420

Hangmat Ibiza Original