"Mooie prijs kwaliteit verhouding!"

Gister een hangmat Cartagena RedWhiteBlue besteld en nog geen 24 uur later heb ik hem al binnen! Mooie prijs kwaliteit verhouding!

 

‐ Tjeerd uit Zwolle

"Mooie hangmat en een stijlvolle standaard! "

Ik was op zoek naar een complete hangmat set zodat ik niet zelf moest bedenken waar en hoe ik hem ging ophangen. Tot op het heden geen spijt van mijn aankoop, mooie hangmat en een stijlvolle standaard!

‐ Peter uit Zwolle

"Heerlijk om in te liggen met mijn kinderen"

Ik was al tijden op zoek naar een geschikte hangmat voor binnen die goed bij mijn interieur zou passen. Gelukkig ben ik deze familiehangmat tegen gekomen! Heerlijk om in te liggen met mijn kinderen!

‐ Karin uit Eindhoven

"De hangmat is makkelijk mee te nemen"

Afgelopen jaar ben ik wezen backpacken door Indonesië, voordat ik weg ging heb ik de Reishangmat Colibri in de kleur roze gekocht. Hier heb ik zeker geen spijt van gekregen, de hangmat is makkelijk mee te nemen en je kan hem bijna overal ophangen!

‐ Kirsten uit Amsterdam

"Een kwalitatief goede hangmat snel geleverd en mooi verpakt"

Gisteren een El-Clasico Amarillo besteld en vandaag mogen ontvangen. Bij aankomst gelijk op gehangen erg blij mee. Een kwalitatief goede hangmat snel geleverd en mooi verpakt.

‐ Miranda uit Katwijk

"Goede service en sterke kwaliteit !"

Nog net voor 16.00 uur de hangmat Cartagena MintDim besteld, en ja hoor volgende dag in huis! Nu kan ik lekker genieten in mijn hangmat. Klasse, goede service en de kwaliteit van de hangmat is sterk!

‐ Stan uit Apeldoorn

"Kortom, snelle en persoonlijke service"

Met mijn twee blauwe pluimen kon ik een eigen cadeau-pakket samenstellen. Ondanks de drukke kerstdagen werd alle moeite gedaan om de bestelling binnen twee dagen thuis bezorgd te hebben (wat nog gelukt is ook). Chapeau! Kortom, snelle, persoonlijke service, waar menig concurrent wat van kan leren!

‐ Jan uit Gerldermalsen

"Iedereen is blij met de hangmat"

Alles top geregeld! Zeer snelle levering. Binnen ons bedrijf is iedereen erg blijf met zijn/haar hangmat. Ik kan geen verbeterpunten benoemen.

‐ J.D. de Kleine uit Hattem

"Super aardig personeel met veel ervaring"

Ben goed geadviseerd of welke hangmat het beste bij mijn levenstaak past, en over binnen en buiten ophangen van hangmatten. Super aardig personeel met veel ervaring. Je kunt ook makkelijk langs gaan om te kijken en voelen!

‐ Miriam uit Zwolle
Deze prachtige houten standaard is een sieraad voor in je tuin, op het terras of misschien zelfs op je balkon. Door het prachtige uiterlijk van de standaard hangmat Apollo is het een pronkstuk voor je in- of exterieur.

"Onze hangmat gaat zelfs mee op vakantie"

Hele mooie sterke hangmatten die lang meegaan. Onze eerste Luilak hangmat met standaard kochten we in 2010 en gaat zelfs mee op vakantie. Mooi compleet assortiment, veel keuze.

‐ Sandra uit Hengelo