Tweede pinksterdag 25% korting

Voorkant flyer tweede pinksterdag

Tweede pinksterdag

Als sinds jaar en dag is het een traditie bij Luilak. Tweede pinksterdag een grote uitverkoop in de winkel. Slechts een dag in het jaar geven wij 25% korting op alle producten. Dat wil je toch niet missen, daar wil je bij zijn!

De zomer komt eraan!

De zomer komt eraan en we hebben al een paar heerlijke dagen gehad. Maandag 16 mei 2016 tijdens tweede pinksterdag is een mooie dag om die leuke hangmat of hangstoel, die je al een tijdje in gedachten hebt, te kopen. Heb je nog nooit in een hangmat gelegen? Nu is de tijd om voor een mooie prijs het luieren in een hangmat te gaan ervaren.

We hebben voldoende mogelijkheden om een hangmat of hangstoel uit te proberen in de winkel. Maar liefst 25% korting op alle producten in de winkel te Zwolle. Deze actie kun je toch niet aan je voorbij laten gaan.

Zien we jou ook?

Zien we jou ook op tweede pinksterdag, maandag 16 mei 2016? Je bent welkom in onze winkel te Zwolle. Popovstraat 86. We staan vanaf 9:00 uur voor je klaar. We voorzien je graag van advies en helpen je om een hangmat of hangstoel te vinden ie bij jouw wensen past. We hebben de koffie, thee en fris voor je klaar staan. Neem ook een kijkje op het Facebook evenement.

Tot dan!

tweede pinksterdag flyer achterkant