Het is alweer bijna vaderdag...

Leg je vader in de watten!

#

Vaderdag komt eraan, de perfecte gelegenheid om je vader eens flink in de watten te leggen en hem te laten ontspannen. En wat is er nu beter dan hem te verwennen met een comfortabele hangmat? Een hangmat biedt een ideale plek om tot rust te komen, te genieten van het buitenleven en even weg te dromen. Het is het perfecte cadeau om je vader te laten weten dat hij gewaardeerd wordt.

Nu 10% korting op alle Sounds hangmatten en op Sounds hangmatcombinaties.

Gebruik bij je bestelling de code 'vaderdag10' in je winkelwagen en profiteer van korting. Bestel eenvoudig online zodat je de hangmat op tijd in huis hebt!

Bekijk hier de Sounds collectie

EXTRA STEVIGE HANGMAT

EXTRA STEVIG DOOR EEN UNIEKE WEEFSTRUCTUUR

#

De unieke weefstructuur geeft een vertrouwd gevoel als je er in ligt. Alle hangmatten van Luilak voelen stevig aan. Ze hebben namelijk een extra dichte stof die geproduceerd is met maar liefst 500 gram garen per vierkante meter. En geloof ons, dat is veel. Test maar eens, je kunt onmogelijk door een Luilak hangmat heen kijken. Dit heet jacquard weven.

  • #

Het perfecte vaderdag cadeau!

De Sounds collectie is perfect voor vaderdag! Een lekker ruime hangmat om ultiem in te relaxen. Dat heeft hij wel verdient toch?

Heb je interesse in deze combinatie? Bekijk hier de collectie.

Bekijk alle Sounds hangmatten