Kom naar onze hangmatten winkel

Wil je persoonlijk advies over een hangmat? Eerst even die hangmat uitproberen? Of toch even met eigen ogen zien of je écht niet door die dikke stof heen kunt kijken? Kom langs bij de Luilak in Zwolle, dé hangmattenwinkel van Nederland! In je eentje of met het hele gezin, particulier of zakelijk… Team Luilak staat voor je klaar!

Hangmat winkel Luilak

Pak je Rust in de Luilak winkel

Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10:00 tot 15:30 uur ben je van harte welkom in onze spiksplinternieuwe Luilak hangmat winkel! Neem je tijd om al onze collectie hoogwaardige hangmatten en bevestigingssystemen te ontdekken. Voel, kijk, vraag en ga lekker liggen! Over dwars of in de lengte, alleen of met z’n tweeën. Pak je Rust!

Plan je route naar de Luilak winkel

Dit is The Relax Company

  • Relaxt en energieneutraal shoppen op 300 m2
  • high end en exclusieve hangmatten
  • Van hoogwaardige kwaliteit (jacquard)
  • In 80 verschillende kleuren
  • Ervaar zelf waarom klanten ons met een 9.6 waarderen!
Assortiment hangmatten in verschillende kleuren

Rust is niet te koop, maar met een Luilak hangmat zet je een stap in de goede richting….

Hangmat winkel - Hangmat testen

Antwoord op al je vragen

Heb je vragen? Van praktische aard of meer diepgaand? Wij Luilakken voorzien je heel graag van antwoorden. Maar eigenlijk komt ons advies op al je levensvragen neer op één ding: Ga gewoon lekker in die hangmat liggen.

Relax-lessen in dé hangmattenwinkel

Kom langs. Geef je ogen goed de kost in onze hangmattenwinkel. En sluit ze dan even in de hangmat. Wij zetten een passend muziekje op en zorgen voor een kopje overheerlijke Colombiaanse koffie. De belangrijkste relax-lessen hebben wij namelijk opgedaan om Zuid-Amerika. En die delen we graag met je!

Thee met hangmat
plaid pakjerust zakelijk

Bedrijfshangmat of plaid

Een Luilak hangmat of plaid in de kleuren van je bedrijf? Ook daarvoor ben je bij Luilak aan het goede adres. Kom langs om de zakelijke mogelijkheden te bespreken en ervaar zelf waarom we The Relax Company heten.

In de hangmat maak je de beste keuzes. Zo besloten wij onze nieuwe hangmattenwinkel nieuwe pand helemaal nul-op-de-meter te maken. Soms betekent stilstand vooruitgang!

Hangmat winkel in Zwolle - Luilak - The relax company

Bezoekadres winkel


Luilak – The Relax Company
Baileystraat 18
8013 RV Zwolle
038 42 50 420
(Parkeergelegenheid bij de winkel)

Heel graag tot snel!
Team Luilak