Home » Zakelijk

Zakelijk

Verras je personeel met een PakjeRust

Geef een Luilak hangmat cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau voor je personeel of relaties? Een gepersonaliseerde hangmat van Luilak is het ultíeme gebaar om iemand te bedanken. Daarmee zeg je, heel letterlijk: Pak je rust. Je hebt het verdiend!

Bedankt voor je inzet. PakjeRust.

Met een hangmat van Luilak geef je niet zomaar een cadeau. Je geeft een Pakje Rust. Bij de start van de vakantie, tijdens jubilea, als kerstgeschenk; een hangmat is altijd een mooi gebaar om je personeel te laten zien dat je hun inzet waardeert. Na al dat harde werken, gun je jouw medewerkers de tijd om lekker te luieren en op te laden. 

Je personeel komt uitgerust terug van vakantie met dit PakjeRust

Jouw eigen bedrijfshangmat

Luilak personaliseert de hangmat in jouw huisstijl. Wij ontwikkelen de hangmat in de kleuren van jouw organisatie. Ook de banderol rondom de hangmat personaliseren we met jouw logo en tekst. En met een mooie, hartverwarmende boodschap voor de ontvanger op de doos, maak je het cadeau helemaal af. 

Schenk een Luilak hangmat in jouw huisstijl

Met Luilak schenk je kwaliteit

Je medewerkers relaxen met het hele gezin

Luilak hangmatten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Doordat de stof bijzonder dicht geweven is (maar liefst 500 gram garen per m2), kun je gerust met meerdere personen in de hangmat. Zo geniet het hele gezin van het Pakje Rust.

Je personeel luiert in stijl

We produceren onze hangmatten in Colombia. Nederlandse ontwerpers kozen de ontwerpen volgens de laatste designtrends. Die prints combineren we met jouw huisstijlkleuren. Zo luier je dus met recht in stijl. 

Je schenkt een duurzaam cadeau

In een hangmat geniet je van de wereld om je heen. Die wereld willen we beschermen. Daarom gebruiken we 100% biologisch katoen, scheiden we ons afval en leveren we onze Pakjes Rust in karton dat je kunt recyclen. Om het transport te compenseren, planten we nieuwe bomen. Van elke hangmat die we verkopen, doneren we een euro aan Trees for All.

Ik gun mijn personeel een PakjeRust

Een aantrekkelijke, zakelijke investering

Je doet een zakelijke bestelling bij Luilak van 100 tot 10.000 hangmatten, al vanaf € 32,50 per hangmat. Een Luilak hangmat cadeau doen, is bovendien fiscaal aantrekkelijk. Wanneer je de aanschaf combineert met de e-learning ‘Pak je Rust’, valt deze onder de vrijstellingen van de werkkostenregeling. 

Trots op onze relaxte klanten!

Deze organisaties gunden hun personeel of relaties al een Pakje Rust:

“Wij hebben alle ruim 1000 medewerkers deze hangmat gegeven vlak voor de vakantie. Het belang van tijdig uitrusten en niets doen, wilden we onderstrepen. Wij kozen voor deze royale familie hangmat zodat iedereen in het gezin ervan kan genieten!”

– Laurens Stigter, algemeen directeur Wensink

“Rabobank vindt het belangrijk goed voor haar medewerkers te zorgen. Daarom voor alle 230 medewerkers een hangmat vlak voor de zomervakantie.”

– Sjoerd Scholte, directeur Rabobank Apeldoorn

Contactformulier

Vragen?

Pakje Rust is een concept van André Pranger, eigenaar van Luilak. Met praktische vragen kun je bij hem terecht. Maar ook als je behoefte hebt om te sparren over de duurzame inzet van je personeel, kun je hem bellen. André is namelijk opgeleid in HRM en heeft vele jaren ervaring als organisatieadviseur. 

Vragen of behoefte om te sparren? Neem contact op met André Pranger. 

Tel: 038 425 04 20 of 06 30 00 95 03.
E-mail: info@luilak.nl