Hangmat met standaard

Shop jouw favoriete hangmat in combinatie met een praktisch en stijlvol hangmat standaard en profiteer van een leuke korting. Kies de prachtige houten hangmat standaard Bow of praktische stalen hangmat frame Nautico. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met het kiezen van jouw ideale hangmat met standaard. Praat met ons via onze chat, mail of bel ons.

Hangmat met standaard

Profiteer van extra korting door gebruik te maken van de combi-deals. De combi-deals bestaan uit jouw favoriete Luilak hangmat met standaard. Kies uit de praktische en verstelbare stalen hangmat frame Nautico of de prachtige en stijlvolle houten hangmat standaard Bow.

De stijlvolle houten hangmatstandaard Bow is een echte toevoeging aan je buiten meubilair. Hij is flexibel in en uit elkaar te halen. Hij is sterk, onderhoudsarm (een beetje olie elk jaar) en prachtig in elke tuin. Bekijk hier alle combinaties hangmat met houten standaard.

Met de populaire stalen hangmat standaard maak je van elke ruimte eenvoudig jouw lievelingsplekje. De hangmatstandaard Nautico van het merk La Siesta is razendsnel opgezet en opgeborgen dankzij het intuïtieve PlugTube-systeem. Hij is flexibel in 5 minuten in en uit elkaar te halen en gemakkelijk schoon te houden door het gepoedercoate staal. Bekijk hier alle combinaties hangmat met stalen frame.

De combi-deals zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Hangmatten met een maatvoering van 300 cm x 140 cm, ook wel eenpersoonshangmatten genoemd met bijbehorende houten hangmatstandaard. Hangmatten van 350 cm x 160 cm, ook wel tweepersoonshangmatten genoemd met bijbehorende houten hangmatstandaard. En hangmatten van 400 cm x 180 cm, ook wel familiehangmatten, met bijbehorend standaard. Alle combinaties hangmat met standaard vind je op deze pagina. Veel plezier met kiezen.

VAN ZUID-AMERIKA NAAR EUROPA

De gehele hangmatten collectie van Luilak is van Europees design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Om het beste van deze twee werelden te combineren gaan we regelmatig langs bij onze vrienden in Zuid-Amerika. De hangmatfabriek is gespecialiseerd in het produceren van onze hoge kwaliteit hangmatten. De speciale weeftechniek maakt de hangmatten extra stevig, comfortabel en stijlvol. Alle Luilak hangmatten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Genieten van de rust vanuit jouw hangmat. Genieten van de mooie wereld om je heen. Dat koesteren wij graag. Van elk product die we verkopen, gaat één euro naar Trees for All. Zij planten nieuwe bomen, waar in de toekomst weer hangmatten aan kunnen hangen. De houten hangmat standaards zijn afkomstig van FSC gecertificeerd Scandinavisch naaldhout.

RELAX. WE ZIJN ER VOOR JE.

Wij willen graag dat je onbezorgd kan luieren en helpen je hier graag bij. Ook bij je vragen over de combinatie hangmat met standaard. Chat met een van onze medewerkers, stuur ons een mail via info@luilak.nl of bel ons op 038 42 50 420. Bekijk je onze volledige collectie liever in één oogopslag? Bezoek onze winkel in Zwolle. Geef je ons een seintje voordat je komt? Dan staat de koffie en thee voor je klaar!