Verras je personeel met een 'PakjeRust'

Geef een gepersonaliseerde hangmat of plaid cadeau

# Je personeel komt uitgerust terug van vakantie met dit PakjeRust

Op zoek naar een origineel cadeau voor je personeel of relaties? Een gepersonaliseerde hangmat of plaid van Luilak is het ultíeme gebaar om iemand te bedanken. Daarmee zeg je, heel letterlijk: Pak je rust. Je hebt het verdiend!

Bestel de PakjesRust uiterlijk in april en ontvang ze op tijd voor de bouwvak in de kleuren van jouw organisatie.

Maak een afspraak bij Luilak

Bedankt voor je inzet

PakjeRust

#

Met een hangmat of plaid van Luilak geef je niet zomaar een cadeau. Je geeft een Pakje Rust. Bij de start van de vakantie, tijdens jubilea, als kerstgeschenk; een PakjeRust is altijd een mooi gebaar om je personeel te laten zien dat je hun inzet waardeert. Na al dat harde werken, gun je jouw medewerkers de tijd om lekker te luieren en op te laden.

  • #
  • #

Jouw eigen bedrijfshangmat

Bestel je hangmat of plaid nog voor april en wij personaliseren de hangmat in jouw huisstijl. Wij ontwikkelen de hangmat in de kleuren van jouw organisatie. Jouw organisatie is op deze manier direct herkenbaar. Hard werken, ultiem relaxen.

Vraag een gratis digitaal voorbeeld aan
#

Ervaar 't zelf bij Luilak

The Relax Company

Inspiratie opdoen of meer weten? Kom naar Luilak, the Relax Company in Zwolle! Daar hebben we alle maatregelen getroffen om op een relaxte manier zaken te doen. Onder het genot van een heerlijk kopje Colombiaanse koffie verkennen we graag rustig alle mogelijkheden voor een gepersonaliseerde plaid of hangmat met je.

Met Luilak schenk je kwaliteit

Je medewerkers relaxen met het hele gezin

Je medewerkers relaxen met het hele gezin

Luilak hangmatten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Doordat de stof bijzonder dicht geweven is (maar liefst 500 gram garen per m2), kun je gerust met meerdere personen in de hangmat. Zo geniet het hele gezin van het Pakje Rust.

Je personeel luiert in stijl

Je personeel luiert in stijl

We produceren onze producten in Colombia. Nederlandse ontwerpers kozen de ontwerpen volgens de laatste designtrends. Die prints combineren we met jouw huisstijl kleuren. Zo luier je dus met recht in stijl.

Je schenkt een duurzaam cadeau

Je schenkt een duurzaam cadeau

In een hangmat geniet je van de wereld om je heen. Die wereld willen we beschermen. Daarom gebruiken we 100% biologisch katoen, scheiden we ons afval en leveren we onze Pakjes Rust in karton dat je kunt recyclen. Om het transport te compenseren, planten we nieuwe bomen. Van elke hangmat die we verkopen doneren we een euro aan Trees for All.

#

Een aantrekkelijke

Zakelijke investering

Je doet een zakelijke bestelling bij Luilak van 100 tot 10.000 PakjesRust, al vanaf €25,- per plaid en €35,- per hangmat. Een Luilak cadeau doen, is bovendien fiscaal aantrekkelijk. Wanneer je de aanschaf combineert met de e-learning 'PakjeRust', valt deze onder de vrijstelling van werkkostenregeling.

Trots op onze relaxte klanten!

Deze organisaties gunden hun personeel of relaties al een Pakje Rust:

#
Sjoerd Scholte, directeur Rabobank Apeldoorn:

"Rabobank vindt het belangrijk goed voor haar medewerkers te zorgen. Daarom voor alle 230 medewerkers een hangmat vlak voor de zomervakantie."

#
Henk Hokse, Partner EY Zwolle:

"De partners van EY Zwolle zoeken jaarlijks een creatief presentje rond de zomervakantie. Dit jaar was een mooi jaar voor onze regio. Daar zijn we trots op en willen we kort bij stil staan. De symboliek van een hangmat in de kleurtjes van EY paste hier goed bij."

#
Dirk Speelman, Voorzitter College van Bestuur:

"Onze collega’s op de vier locaties hebben het echt verdiend dit jaar. Ze hebben hard gewerkt en het was een bijzonder jaar. We willen graag iedereen bedanken voor de inzet en betrokkenheid. We kozen voor dit Luilak product omdat het uniek is. Op maat gemaakt in de kleuren van onze school."

#
Laurens Stigter, algemeen directeur Wensink:

"Wij hebben alle ruim 1000 medewerkers van Wensink Automotive deze hangmat gegeven vlak voor de kerstvakantie. Het belang van tijdig uitrusten en niets doen, wilden we onderstrepen. Wij kozen voor deze royale familie hangmat zodat iedereen in het gezin ervan kan genieten!"

Stel je vraag

Of vraag een offerte aan

Pakje Rust is een concept van Luilak. Neem contact met ons op of kom langs in Zwolle en wij komen met een passende offerte. Daarnaast presenteren wij jouw gepersonaliseerde PakjeRust: de plaid of hangmat, banderol en kartonnen verpakking. Na akkoord, gaat de productie van start. Klaar voor jouw gepersonaliseerde PakjeRust? Je medewerkers hebben het verdiend!

Vragen of behoefte om te sparren? Neem contact met ons op. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.