De webwinkel voor luieren

Luilak is dé webwinkel voor luieren. Al meer dan 10 jaar reizen wij naar het zonnige zuiden om daar rechtstreeks bij de producent de mooiste producten in te kopen. Eerlijke handel dus.

Wij controleren zelf op kinderarbeid. Sterker nog, wij verbinden onze naam aan La Vecina, een kindertehuis in Colombia. Van elk verkocht product schenken wij €1,00 aan dit kindertehuis. Dit kindertehuis staat vlak bij één van de fabrieken waar wij onze hangmatten inkopen.

Vanuit ons kantoor in Zwolle zorgen wij er voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd. De verzend tijd varieert tussen de 1 á 8 werkdagen, hoelang het duurt voor een product geleverd wordt kun je op de product pagina vinden. Zo van Zuid Amerika, via Zwolle, bij u in de tuin. Of in de slaapkamer, woonkamer, studentenkamer op uw balkon, in de badkamer; waar u maar wilt.

Authenticiteit

Authenticiteit en eerlijke materialen zijn belangrijk. Daarom staat Luilak voor natuurproducten en producten uit het land van herkomst. Onze hangmatten komen uit Brazilië, Colombia en Ecuador. Onze badjassen en strandlakens komen uit Turkije en Colombia. Ook willen wij kwaliteit leveren. Kwaliteit zit in afwerking en detaillering. Onze badjassen zijn kleurecht, dat geldt ook voor onze strandlakens.

Luilak laat je luieren. Luilak is genieten, ontspannen, fun hebben, authentiek en op een eerlijke wijze voor jou gemaakt. Luilak, je verdient het!

Contact
Telefoon: 038-42 50 420  (maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur)
E-mail: info@luilak.nl

Bezoekadres
Luilak BV
Popovstraat 86
8013 RK ZWOLLE

Je bent van maandag t/m vrijdag welkom bij ons in de winkel. we zijn elke dag open van 8:30 tot 17:00. We hebben een grote aanbod aan hangmatten en hangstoelen beschikbaar in onze magazijn. Onze hangmat experts helpen je graag!