Home » Over ons

Over ons

Wij zijn Luilak. Een naam die we met trots dragen. 
Dit is ons verhaal. Maar het zou ons niets verbazen als je jezelf er ook in herkent.

Luilak zit vol ideeën

De beste ideeën ontstaan in rust. Het idee voor Luilak ontstond in 2006, in een hangmat in Colombia. Daar hebben we ervaren dat de Zuid-Amerikanen pas écht weten hoe je moet relaxen. En dus besloten we hun hangmatten naar Europa te halen. 

Luilak leert elke dag

We worden steeds slimmer. Juist doordat we af en toe even in die hangmat gaan liggen. Stap voor stap hebben we onze hangmatten de afgelopen jaren verbeterd. We streven naar perfectie. En we komen aardig in de buurt!

Luilak houdt van luieren

Het liefst luieren we elke dag een beetje. We werken hard, dan mag je toch ook af en toe relaxen? Als we luieren, gaan we voor het ultieme relaxen. Dat lukt perfect met het zachte katoen en de stevigheid van de dichte stof van een Luilak hangmat.

Luilak ligt soms een beetje dwars

Een beetje recalcitrant zijn we wel. We doen de dingen op onze eigen manier. Maar het werkt! In onze hangmat kun je ook het beste dwarsliggen. Dat geeft de beste ondersteuning voor je hoofd, nek en rug. Over dwars kom je het beste tot rust.

Luilak is duurzaam

Wanneer je luiert, geniet je optimaal van de wereld om je heen. En die wereld willen we beschermen. Daarom gebruiken we 100% biologisch katoen, scheiden we ons afval en leveren we onze Pakjes Rust in karton dat je kunt recyclen. 

Luilak houdt van reizen

De wereld is prachtig. Regelmatig pakken we onze koffers en gaan we op reis. Nieuwe inspiratie opdoen. Al dat reizen is natuurlijk niet zo duurzaam. Dat compenseren we door bomen te planten. Van elke hangmat die we verkopen, gaat een euro naar Stichting Trees for All. Nieuwe bomen waar in de toekomst weer hangmatten aan kunnen hangen.

Luilak heeft stijl

We luieren graag in stijl. Onze hangmatten -de Tones, de Sounds, de Stars en de Ibiza’s- ze hebben allemaal hun eigen sfeer. We bieden je uitgebreide keuze in print en kleur, zodat de hangmat perfect past in jouw interieur. Relax en kies wat bij jou past!