Wij zijn Luilak!

Een naam die we met trots dragen.

Benieuwd naar het verhaal van Luilak? Dit is ons verhaal… Maar het zou ons niets verbazen als je jezelf er ook in herkent. Hard werken, ultiem relaxen. Gooi die telefoon aan de kant. Laad je op. Ontdek de wereld. Doe nieuwe inspiratie op. Je leeft maar een keer.

Hangmatten winkel

Luilak zit vol ideeën

De beste ideeën ontstaan in rust. Het idee voor Luilak ontstond in 2006, in een hangmat in Colombia. Daar hebben we ervaren dat de Zuid-Amerikanen pas écht weten hoe je moet relaxen. En dus besloten we hun hangmatten naar Europa te halen. 

Pak je rust in de Luilak winkel

Van maandag tot en met vrijdag ben je van 9.00 tot 17.00 uur van harte welkom in onze spliksplinternieuwe Luilak winkel! Neem je tijd om al onze hangmattencollecties en bevestigingssystemen te ontdekken. Voel, kijk, vraag en ga lekker liggen! Over dwars of in de lengte, alleen of met z’n tweeën. Pak je Rust!

Luilak entree - hangmat winkel in Zwolle
Hangmatten testen in Zwolle bij de hangmatten winkel

Luilak leert elke dag

We worden steeds slimmer. Juist doordat we af en toe even in die hangmat gaan liggen. Stap voor stap hebben we onze hangmatten de afgelopen jaren verbeterd. We streven naar perfectie. En we komen aardig in de buurt!

Rust is niet te koop, maar met een Luilak hangmat zet je een stap in de goede richting….

Luilak houdt van luieren

Het liefst luieren we elke dag een beetje. We werken hard, dan mag je toch ook af en toe relaxen? Als we luieren, gaan we voor het ultieme relaxen. Dat lukt perfect met het zachte katoen en de stevigheid van de dichte stof van een Luilak hangmat.

Hangmat rose met grijs
tweepersoons hangmat sounds of Ethiopia

Luilak ligt soms een beetje dwars

Een beetje recalcitrant zijn we wel. We doen de dingen op onze eigen manier. Maar het werkt! In onze hangmat kun je ook het beste dwarsliggen. Dat geeft de beste ondersteuning voor je hoofd, nek en rug. Overdwars kom je het beste tot rust.

Luilak is duurzaam

Wanneer je luiert, geniet je optimaal van de wereld om je heen. En die wereld willen we beschermen. Daarom gebruiken we 100% biologisch katoen, scheiden we ons afval en leveren we onze Pakjes Rust in karton dat je kunt recyclen. 

Groene hangmat met kussens
Luilak houdt van reizen

Luilak houdt van reizen

De wereld is prachtig. Regelmatig pakken we onze koffers en gaan we op reis. Nieuwe inspiratie opdoen. Al dat reizen is natuurlijk niet zo duurzaam. Dat compenseren we door bomen te planten. Van elke hangmat die we verkopen, gaat een euro naar Stichting Trees for All. Nieuwe bomen waar in de toekomst weer hangmatten aan kunnen hangen.

Luilak heeft stijl

We luieren graag in stijl. Onze hangmatten – de Tones, Sounds, Stars en de Ibiza’s – ze hebben allemaal hun eigen sfeer. We bieden je uitgebreide keuze in print en kleur, zodat de hangmat perfect past in jouw interieur. Relax en kies wat bij jou past! 

Hangmat voor binnen - interieur design
plaid pakjerust zakelijk

Bedrijfshangmat of plaid

Een Luilak hangmat of plaid in de kleuren van je bedrijf? Ook daarvoor ben je bij Luilak aan het goede adres. Kom langs om de zakelijke mogelijkheden te bespreken en ervaar zelf waarom we The Relax Company heten.

Ik ga graag op de fiets, maar nog liever FLUITEND naar m’n werk.

Andre Pranger, eigenaar Luilak B.V.

Pand Luilak The relax company

Bezoekadres winkel


Luilak – The Relax Company
Baileystraat 18
8013 RV Zwolle
038 42 50 420
(Parkeergelegenheid bij de winkel)

Heel graag tot snel!
Team Luilak