Tweepersoons hangmatten

Ben je van plan om een tweepersoons hangmat te kopen? Onze tweepersoons hangmatten hebben een draagvermogen van 140 tot 180 kilo. Genoeg kracht voor twee dus! Ook zijn onze tweepersoons hangmatten geschikt voor lange mensen want deze tweepersoons hangmatten zijn tussen de 350 centimeter lang en 160 centimeter breed.

Tweepersoons hangmatten kopen?

Wil je samen relaxen in een hangmat? De tweepersoons hangmatten die we online maar ook offline in onze winkel te Zwolle verkopen, zijn met liefde geproduceerd in onze fabriek in Colombia. Tweepersoons hangmatten van het Luilak merk zijn steviger dan andere merken. Dit komt door een speciale weeftechniek die gebruikt is om de hangmatten te maken. De tweepersoons Luilak hangmatten worden zo steviger en voelen zachter aan. Daarnaast zijn ze ook nog eens hartstikke stijlvol. Lees hier meer over waarom Luilak hangmatten zo uniek zijn.

Tips bij het kopen van een tweepersoons hangmat

Een paar slimme tips. Meet goed hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voor een hangmat. Tel daar ruim 20 cm bij. Dat is de maximale ophanglengte van de hangmat. die je natuurlijk op veel verschillende plekken op kunt hangen. Onze Tweepersoons hangmatten zijn ook geschikt voor langere mensen. Ze zijn namelijk tussen 350 centimeter lang en 160 centimeter breed. Deze tweepersoons hangmatten hebben een maximaal draagvermogen van 160 kilogram. Genoeg ruimte en kracht om lekker in te luieren dus!

Tweepersoons hangmatten hebben een fijne medium maatvoering en zijn dan ook het meest populair. De afmeting van de tweepersoons hangmatten is 350 cm lang en 160 cm breed. De tweepersoons hangmat heeft een maximale draagkracht van 160 kg. De tweepersoons hangmatten van Luilak zijn de populaire Sounds hangmatten. Daarnaast is de Ibiza collectie ook verkrijgbaar in deze afmeting. Kies dan de Ibiza 350.

Tweepersoons hangmat Sounds of Mexico van het merk Luilak

Hulp bij aankoop

Heb je nog hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale hangmat, aarzel dan niet ons te mailen of te bellen. We helpen je graag: [email protected] of bel 038 42 50 420. Je helpt niet alleen jezelf, maar ook anderen. Van elke hangmat die we verkopen, planten we een boom. Zodat er in de toekomst weer hangmatten aan kunnen hangen. Door middel van Trees for All steunen we het bosproject in Costa Rica.