Hangmat voor 2 personen

Extra stevig door een unieke weefstructuur

#

Bij Luilak ben je aan het juiste adres voor een trendy en stevige tweepersoons hangmat. Onze royale hangmat voor 2 personen is ideaal om samen in te liggen en is daarom de meest populaire keuze. Met een lengte van maar liefst 350 cm en een breedte van 160 cm biedt onze tweepersoons hangmat meer comfort dan een eenpersoonshangmat, zelfs als je er alleen in ligt. Door de extra breedte kun je diagonaal liggen, waardoor het doek niet om je heen slaat en je rug en nek optimaal worden ondersteund. De meeste hangmat fanaten kiezen daarom de hangmat voor 2 personen.

Daarnaast hebben onze tweepersoons hangmatten een draagvermogen van 140 tot 180 kilo, wat ruim voldoende is voor twee personen. Ga voor de ultieme ontspanning en kies voor een tweepersoons hangmat van Luilak.

Bekijk onze Sounds hangmatten

Tweepersoons hangmatten kopen

Samen relaxen in een trendy en stevige hangmat

#

Wil je samen relaxen in een 2-persoons hangmat? De tweepersoons hangmatten die we online maar ook offline in onze winkel te Zwolle verkopen, zijn met liefde geproduceerd in onze fabriek in Colombia. Tweepersoons hangmatten van het Luilak-merk zijn steviger dan andere merken. Dit komt door een speciale weeftechniek die gebruikt is om de hangmatten te maken. De 2-persoons hangmatten worden zo steviger en voelen zachter aan. Daarnaast zijn ze ook nog eens hartstikke stijlvol.Lees hier meer over waarom Luilak hangmatten zo uniek zijn.

  • #
  • #
  • #

Tips bij het kopen van een tweepersoons hangmat

Een paar slimme tips. Meet goed hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voor de hangmat voor twee personen. Tel daar ruim 20 cm bij. Dat is de maximale ophanglengte van de hangmat. die je natuurlijk op veel verschillende plekken op kunt hangen. Wij hebben een groot assortiment waardoor we ook tweepersoons hangmatten hebben die geschikt zijn voor langere mensen. Ze zijn namelijk tussen 350 centimeter lang en 160 centimeter breed. Deze tweepersoons hangmatten hebben een maximaal draagvermogen van 160 kilogram. Genoeg ruimte en kracht om lekker in te luieren dus!

De 2-persoons hangmat heeft een fijne medium maatvoering en is dan ook het meest populair. De afmeting van de tweepersoons hangmatten is 350 cm lang en 160 cm breed. De tweepersoons hangmat heeft een maximale draagkracht van 160 kg. De tweepersoons hangmatten van Luilak zijn de populaire Sounds hangmatten. Daarnaast is de Ibiza collectie ook verkrijgbaar in deze afmeting. Kies dan de Ibiza 350.

Bekijk onze Sounds hangmatten
#

Hulp bij aankoop

Wij staan voor u klaar!

Heb je nog hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale, luxe hangmat, aarzel dan niet ons te mailen of te bellen. We helpen je graag: [email protected] of bel 038 42 50 420. Je helpt niet alleen jezelf, maar ook anderen. Van elke hangmat die we verkopen, planten we een boom. Zodat er in de toekomst weer hangmatten aan kunnen hangen. Door middel van Trees for All steunen we het bosproject in Costa Rica.