Home » Retourneren & ruilen

Retourneren & ruilen

Wil je ruilen of retourneren?

Geen probleem! Wanneer je niet helemaal tevreden bent met je Luilak product, heb je de mogelijkheid om deze binnen 100 dagen te ruilen of retourneren. Voor retourzendingen vanuit Nederland en België is de zending gratis met uitzondering op de standaards.

Ruilen of retourneren is heel makkelijk. Meld je retourzending aan via email: [email protected]. Bekijk alle retourvoorwaarden hieronder. Voor zendingen vanuit Nederland en België is de zending gratis met uitzondering op de standaards.

Op het moment dat wij je zending ontvangen krijg je hier een bevestiging van per email en gaan wij aan de slag met je aanvraag. Tenzij je hebt aangevraagd om je product te ruilen, storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug naar je rekening. 

Retourvoorwaarden

De producten in originele staat én ongeopende verpakking kunnen geruild en geretourneerd worden binnen 100 dagen na aankoop.

Reeds geopende verpakkingen of gebruikte goederen kunnen wij helaas niet retour nemen. Bij beschadigde producten of producten die gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht te weigeren of de schade in rekening te brengen. 

Binnen Nederland en België verloopt het ruilen/retourneren op onze kosten. Dit geldt voor alle producten met uitzondering op de standaards. Bij ruilen/retourneren van de standaard zijn de retourkosten voor eigen rekening. 

Het terugsturen van producten is op eigen risico. Wij adviseren het bewijs van verzending te bewaren tot de eventuele terugbetaling verwerkt is.

Wij doen onze uiterste best om je retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Heb je na 14 dagen na je retourzending nog geen bericht ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice en stuur een email naar [email protected]