Unieke Luilak hangmatten

Onze unieke Luilak hangmatten onderscheiden zich door zijn hoge kwaliteit en trendy designs. Luilak is Nederlands design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Nederlandse ontwerpers kiezen de prints en kleuren volgens de laatste designtrends. En we laten onze hangmatten produceren in Colombia, Zuid-Amerika, door mensen die weten hoe ze moeten relaxen. Zo combineren we het beste van twee werelden. 

Vol passie werken de medewerkers aan het perfectioneren van de unieke Luilak hangmatten. Aan de hand van de speciale Jacquard weeftechniek worden de stevige hangmatten van 100% biologisch katoen geproduceerd. Een eerlijke stof met een luxe zachtheid. 


Perfectie dankzij weeftechniek

Bij de Jacquard weeftechniek worden de trendy Luilak prints met twee kleuren, maar drie draden in de stof verwerkt. Zo ontstaan de prachtige unieke kleurtinten in de stof die kleurvaster zijn dan een patroon dat er op geprint is. 

De Jacquard weeftechniek voelt niet alleen stevig en zacht aan maar is ook nog eens hartstikke trendy. De voor- en achterkant van de stof zijn precies het negatief van elkaar. Waar aan de ene kant de lichte kleur centraal staat, is dit aan de andere kant de donkere kleur. 

Weefmachine in onze fabriek in Colombia. Jacquard weeftechniek voor hoge kwaliteit hangmatten.
Jacquard weefgetouw in onze fabriek in Colombia

Optimaal comfort met vertrouwen

Maximaal genieten van het comfort én veilig en vertrouwd relaxen? Gegarandeerd in een Luilak hangmat. We gebruiken maar liefst 500 gram garen per vierkante meter. En geloof ons, dat is veel. Het levert een heel dichte stof op met een stevige structuur. Test maar eens, je kunt onmogelijk door een Luilak hangmat heen kijken. Je voelt je altijd volledig beschermd in een Luilak hangmat. 

Hoge Luilak kwaliteit hangmat door de jacquard weefstructuur

Luilak kwaliteit

Normale kwaliteit hangmat waar je door heen kan kijken.

Normale kwaliteit


Let’s keep in touch

Blijf op de hoogte van al onze voordelige acties en nieuwste tips om zo fijn mogelijk te relaxen! Volg ons op Facebook en Instagram.