Home » Vacature: Luilak vestigingsmanager

Vacature: Luilak vestigingsmanager

Wij zijn Luilak. Een naam die we met trots dragen. We werken hard, dan mag je toch ook af en toe relaxen? Als we luieren, gaan we voor het ultieme relaxen. Dat lukt perfect in onze hangmatten.

De toekomst van Luilak

Luilak heeft lef, stijl, visie en heel veel ondernemerszin. In combinatie met de topkwaliteit van onze producten is dít wat ons onderscheidt. Samen met jou maakt Luilak de volgende stap naar de toekomst.

Voor onze gloednieuwe Zwolse vestiging zoeken we een manager. Aan jou de vraag om alle processen binnen de vestiging te managen en de kwaliteit hiervan te bewaken. Jij handelt alle aanvragen af die in onze winkel en via onze webshop www.luilak.nl binnenkomen. Je geeft advies over onze producten en zorgt voor een perfecte dienstverlening. Daarnaast wil Luilak uitbreiden naar het buitenland, dit kan door middel van Amazon en andere marketplaces, hiervoor zoeken wij dan ook een persoon die dit proces kan aansturen. Als laatst zoeken wij een werknemer die graag ambitieuze plannen heeft om door te groeien.

Jouw belangrijkste werkzaamheden:

 • Ontvangst klanten, verkoop in de winkel;
 • Alle inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post);
 • Beheer webshop en (inter)nationale marketplaces (Bol, Amazon) voor in de
  toekomst;
 • Orders picken en versturen;
 • Contact met leveranciers;
 • Beheer van facilitaire zaken zoals voorraadbeheer.

De Luilak die wij zoeken

Dit is een ideale startersfunctie om managementervaring op te doen. Je hebt een relevante opleiding en kennis van basissystemen, zoals Excel, word, Adobe en Powerpoint. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift. Je werkt samen met de directeur van Luilak en krijgt met regelmaat ondersteuning van 1 of meer stagiairs (MBO en HBO). Op termijn ga je de stagiairs zelf ook begeleiden. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en in het hoogseizoen af en toe op zaterdag. Met een klein team doen we grote dingen, maar dat betekent dat je niet altijd collega’s om je heen hebt. Je kan ook in je eentje meters maken en vindt het geen probleem om zelfstandig te werken. En relax, je staat
er nooit alleen voor!

De beloning bij Luilak

Als het even kan maken we het onszelf zo aangenaam mogelijk. Luilak heeft een keuken voorzien van alle gemakken, een lounge met Netflix om even te ontspannen in de pauze maar ook als je juist wil gaan sporten kan dat heel goed: de Wytmenerplas is om de hoek en we hebben een eigen douchegelegenheid in ons pand. Verder bieden we jou:

 • Een salaris tussen €2200- €3000 bruto per maand;
 • Onbeperkt vakantiedagen;
 • Een VanMoof bedrijfsfiets;
 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Kennismaken met Luilak?

Solliciteer via [email protected] of bel of app met André Pranger op 06-30009503, voor een vrijblijvende kennismaking. Al is het maar om onze lekkere Colombiaanse koffie ook even te proeven! Wij zullen je met trots ontvangen in onze nieuwe winkel en kunnen je dan nog veel meer vertellen over de werkzaamheden en de mogelijkheden bij ons.

Zien we je snel?