Sounds hangmatten

De populaire Sounds hangmatten hebben een terugkerend geometrisch patroon. Afhankelijk van de kleur doet die je denken aan het ritme en de klanken van jouw favoriete vakantieland. De Sounds hangmatten hebben een medium maatvoering van 350 cm x 160 cm.

Sounds hangmat van Luilak

Wieg zachtjes op wereldse klanken met de stijlvolle Sounds hangmatten van ons merk Luilak. Verkrijgbaar in talrijke verschillende trendy kleuren. De populaire Sounds hangmatten zijn de hardlopers uit de collectie van Luilak. Onbezorgd luieren gegarandeerd!

Met de medium maatvoering van 350 cm lang bij 160 cm breed worden de hangmatten ook vaak tweepersoonshangmatten genoemd. Een tip van ons. Ga er alleen in liggen. De royale afmeting van de Sounds geeft je de extra ruimte die het luieren nog comfortabeler maakt. Geniet van deze luxe in de Sounds. Wil je meer informatie over de juiste maatvoering? Lees onze tips of neem contact met ons op.

Van Zuid-Amerika naar Europa

De gehele hangmatten collectie van Luilak is van Europees design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Om het beste van deze twee werelden te combineren gaan we regelmatig langs bij onze vrienden in Zuid-Amerika. De fabriek is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit hangmatten. De speciale weeftechniek maakt de hangmatten extra stevig, comfortabel en stijlvol. Alle Luilak hangmatten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.

Genieten van de rust vanuit jouw hangmat. Genieten van de mooie wereld om je heen. Dat koesteren wij graag. Van elke hangmat die we verkopen, gaat één euro naar Trees for All. Zij planten nieuwe bomen, waar in de toekomst weer hangmatten aan kunnen hangen.

Jouw perfecte combinatie

Kies voor de prachtige houten hangmatstandaard Bow of de praktische stalen hangmatstandaard Nautico om jouw hangmat in op te hangen. Profiteer van onze voordelige combi-deals om jouw favoriete hangmat mét hangmatstandaard aan te schaffen met een leuke korting. Hang je je hangmat liever zelf op? Gebruik dan bevestigingsset Makkie. Vind jouw combinatie in een paar stappen via onze handige tool of lees onze blog.

Dezelfde hoogwaardige hangmat maar dan met extra ruimte? Luilak de sterren van de hemel in de Stars, met een afmeting van een familiehangmat, of kom tot rust in Bohemian sferen met de Ibiza hangmatten. Verkrijgbaar in een eenpersoonshangmat, tweepersoonshangmat én familiehangmat. Heb je wat minder ruimte? Relax dan in stijl, ton sur ton in de Tones met een afmeting van een eenpersoonshangmat.